O nie....przykro mi bardzoNiestety beta spadła z 309 na 180![]()
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie....przykro mi bardzoNiestety beta spadła z 309 na 180![]()
![]()
DziękujęTrzymaj się!![]()
Mi teżO nie....przykro mi bardzo![]()
Czekasz aż spadnie do zera. Jakby zaczęła rosnąć to lekarz lub izba przyjęć. Krwawisz?Dziewczyny niestety moja beta dziś spała z 309 na 180doradźcie co teraz ?
Właśnie nic, zero bólu brzucha. Jedynie cały czas utrzymuje mi się ból piersiCzekasz aż spadnie do zera. Jakby zaczęła rosnąć to lekarz lub izba przyjęć. Krwawisz?
U mnie pierwszym znakiem był właśnie zanik tego bólu i potem już przyszło krwawienie. Trzymaj sięWłaśnie nic, zero bólu brzucha. Jedynie cały czas utrzymuje mi się ból piersi
Teraz niestety przyjdzie krwawienie.Dziewczyny niestety moja beta dziś spała z 309 na 180doradźcie co teraz ?
mi ginekolog zalecił tydzień po okresie zrobić betę żeby sprawdzić czy spadła do 0.Teraz niestety przyjdzie krwawienie.
Trzymaj się![]()