reklama
Hej Maju!!
Przecudowna Malutka!!! Gartulacje!!! Poród ekspresowy!! Tak jak i u Kasi i u mnie szybko poszło!! Teraz dopiero zacznie się jazda bez trzymanki!!!
Ja trzymam kciuki za Ciebie!! Bo letko nie jest!!!
Buziaki i jeszcze raz gratulacje!!!
Sto lat Sto lat!!!
Przecudowna Malutka!!! Gartulacje!!! Poród ekspresowy!! Tak jak i u Kasi i u mnie szybko poszło!! Teraz dopiero zacznie się jazda bez trzymanki!!!
Ja trzymam kciuki za Ciebie!! Bo letko nie jest!!!
Buziaki i jeszcze raz gratulacje!!!
Sto lat Sto lat!!!
M
maja33
Gość
Dziekuje wam serdecznie za gratulacje i mile slowa:-)
U nas pomalutku wszystko jakos sie normuje maz jest z nami caly miesiac po porodzie wiec ja dochodze bardzo gladko do siebie, malutka ladnie rosnie w srode wazyla 4095gm jest to dla mnie szokiem bo Martusia zawsze byla malutka, ale przyzwyczaje sie caly dzien spedzamy na karmieniu naszych pociech
jak nie jedna to druga to my
, ale ogolnie ciesze sie bardzo i pozdrawiam was serdecznie:-)
U nas pomalutku wszystko jakos sie normuje maz jest z nami caly miesiac po porodzie wiec ja dochodze bardzo gladko do siebie, malutka ladnie rosnie w srode wazyla 4095gm jest to dla mnie szokiem bo Martusia zawsze byla malutka, ale przyzwyczaje sie caly dzien spedzamy na karmieniu naszych pociech
jak nie jedna to druga to my
, ale ogolnie ciesze sie bardzo i pozdrawiam was serdecznie:-)dorotak
Fanka BB :)
Jej Maju co za poród
i jaka Maya duża dziewczynka
aż zastanawiam gdzie się ona zmieściła u Ciebie w tym malutkim brzuszku ;-)
Ogromne GRATULACJE!!!!
Moja siostra też dziś w nocy w Nottingham urodziła drugiego synia, jeszcze nie znam szczegółów, ale narodziny dziecka to przemiła wiadomość
)) 
i jaka Maya duża dziewczynka
aż zastanawiam gdzie się ona zmieściła u Ciebie w tym malutkim brzuszku ;-)Ogromne GRATULACJE!!!!
Moja siostra też dziś w nocy w Nottingham urodziła drugiego synia, jeszcze nie znam szczegółów, ale narodziny dziecka to przemiła wiadomość

reklama
M
maja33
Gość
dorotak- gratki dla twojej siostry
przybylam pokazac wam troche dziewczyny na fotkach
:-)
przybylam pokazac wam troche dziewczyny na fotkach
:-)Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 6
- Wyświetleń
- 2 tys
- Odpowiedzi
- 6
- Wyświetleń
- 697
- Odpowiedzi
- 10
- Wyświetleń
- 4 tys
- Odpowiedzi
- 16
- Wyświetleń
- 3 tys
Podziel się:
. A Marta lekko zdziwiona, ale chyba zadowolona :-) Gratulacje!!!!