reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe Mamusie po raz kolejny w ciąży

reklama
Kasia i Maja czy udało wam sie zrzucić zbędne kilkogramy po drugiej ciąży? Bo ja od roku próbuje zrzucić 5 kilo i ni w ząb mi sie to udaje!!!
stoje w miejscu z wagą 65 kg.
ile przybrałyście w ciążach na wadze?

Ja z Martyną zaczynałam od ok 62 kg, z Bartkiem od ok 70 kg (bo z Martyną przytyłam 20 przez gestozę :no:). Z Bartkiem przybyło mi 10 kg, a teraz bez specjalnej diety i ćwiczeń stoję na 65 i muszę się ruszyć, bo już samo nie chce spaść, a chciałabym jeszcze dyszkę zrzucić, no 5 kg to takie minimum :-)

reklama
Do góry