reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe Mamusie po raz kolejny w ciąży

oj mi sie tez marzy i chyba bede musiala meza do lozka zaciagnąc ale ja bym bardzo chciala synka bo mam juz core....moze znacie przepis? :-D
Ibi wygladasz slicznie, w ogole fajna z ciebie mama:tak:

reklama
Bazylia moge ci sprzedać przepis na córkę bo jedną już mam a druga zaraz się wykluje:))
Zaciągnij męża do łóżka na początku dni płodnych (pierwsze dwa dni):-)
Córa gwarantowana :-)

Ibi ale ja chceeeeeeeeeeeeee synaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to moze syna centralnie w dni plodne?
podobno jest na to jakas teoria ale ja chyba w to nie bardzo wierze;-)
co kto ma miec to bedzie mial, i tak najwaznijesze jest by dzieci byly zdrowe a plec to tylko kaprys rodzicow-tak sadze:tak:

Bazylia moge ci sprzedać przepis na córkę bo jedną już mam a druga zaraz się wykluje:))
Zaciągnij męża do łóżka na początku dni płodnych (pierwsze dwa dni):-)
Córa gwarantowana :-)

Ibi ale ja chceeeeeeeeeeeeee synaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to moze syna centralnie w dni plodne?
podobno jest na to jakas teoria ale ja chyba w to nie bardzo wierze;-)
co kto ma miec to bedzie mial, i tak najwaznijesze jest by dzieci byly zdrowe a plec to tylko kaprys rodzicow-tak sadze:tak:
Podobniez tak to działa;-);-);-)Ale może się zdarzyć,że facet ma pleminczki tylko na chłopaczka albo tylko na dziewczynke:sorry2::sorry2:
I na córe najlepiej, jeden, dwa dni przed płodnymi bo plemniczki maja żywotnosc 48 h i może się zdarzyć,że 2 i tak pomimo początku płodnych dni dolecą na chłopaczka:-p:-pA my teraz serduszkujemy się od początku dni płodnych i co ma byc to bedzie;-);-)

Sorawka Bazylia pomyliło mi się!!! Źle przeczytałam...jasne na chłopaka podobno w środku cyklu dni płodnych:))
Bodzinka trzymamy kciuki.
Ja już dostaje świra!! Jeszcze 5 dni a ja wariuję bo chcę już rodzić!!!!

Bodzinka masz racje z tym planowaniem.:-D wiec wychodzi na to ze nie do konca mamy na to wplyw o ile w ogole mamy
Ibi kobieto nie szalej juz lada moment pewnie sie rozsypiesz i nam obiescisz wesola nowine:tak:
Wczoraj gadalam z mezem o ewentualnym kolejnym dziecku - w zamian uslyszalam- NIE TERAZ KOCHANIE:-( wiec weź tu planuj cokolwiek

no, no....wątek powoli nabiera tępa:tak: u mnie też jest na razie nie teraz...ale mamy oboje takie zdanie...tylko że ja boję się że szybko zmięknę...bo mi też marzy się duży brzuszek...zwłaszcza że ostatnio sporo schudlam i przydalo by mi się trochę kształtów...hihihi;-):-D

Ja pamiętam jak się martwiłam, że nigdy w życiu nie będzie nas stać na dziecko, na mieszkanie itp. i to było we wrześniu. Wtedy koleżanki z pracy i o dziwo mój M uświadomili mi prawdę oczywistą jak się okazało, że ciąża trwa 9 miesięcy i to tak na prawdę cholernie długi okres czasu i tyle się może wydarzyć :rofl2: na prawdę dobrych rzeczy. I tak podbudowana już w lutym nosiłam w sobie Martynkę. U nas wtedy dużo się zadziało na plus. Może to kwestia szczęścia i przypadku, ale wspomnienia mam dobre :tak:.

reklama
ibi- sliczna mama i bzuszek:-), trzymam kciuki za szybki i bezbolesny porod:-)

ja bylam dzis pierwszy raz u lekarza, termin na 1 maja a usg w poniedzialek juz nie moge sie doczekac:-)

pozdrawiam was kobietki i dzieki za gratki anii

Do góry