reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe Mamusie po raz kolejny w ciąży

Megusku wyglądasz kwitnąco. Już tak mało zostało do końca i karuzela zacznie się kręcić :happy:
Mój Bartek rośnie jak na drożdżach. Gaduła z niego ogromna i rozdaje uśmiechy na lewo i prawo. Jesteśmy też już po chrzcinach. Zrobiliśmy tak jak z Martynką, na Boże Narodzenie.

reklama
Megusku wyglądasz fantastycznie!!!!!!!!!!!!!!:-):-Dostatnio chyba Kuba znów do mnie dzwonił;-);-):tak:

mój sebollo tak wydzwania do mojego brata jest pierwszy na liscie dodatkowo robi zdjecia podlogi i nagrywa swoje nogi:-D

Megusku co u Ciebie słychać? Już nie dużo zostało do końca. Dla mnie to był jeden z trudniejszych momentów. To że wylądowałam w szpitalu na dwa tygodnie przez nadciśnienie i oczekiwanie żeby już - oj działo się działo. Trzymam kciuki.
A jak Kuba przyjmuję wiadomość o dzidzi. Łapie już, że dzieje się coś dziwnego w domu?

Maja33 pozdrawiam!!!

Kasiu dzięki :-) Na razie nie widać żebym miała wcześniej urodzić. Kuba...no głaska brzuszek, widzi malutkie ubranka...raz nawet próbował założyć sobie malutką czapeczkę na głowę ;-) ale czy kuma że dzidzi zaraz będzie z nami...nie mam pojęcia. Ja już tez chcę urodzić bo sił coraz mniej i polegiwać muszę (zalec lekarza)

reklama
Dziewczyny chcialam was przeprosic ze tak rzadko zagladam wiem jestem okropna:-(, ale czasu mi brakuje na wszystko!!!:-D

Megusek-pewnie ty juz urodzilas i widze ze u ciebie tez niespodzianka:-D, moj maluch tez sie nie ujawnil juz 30tydz u mnie jszcze troche i dzidzia bedzie z nami:-D

wysylam wam fotki sesja z Martusia:-D

kasiu i ibi jak sobie radzicie maluchy juz okolo 5miesiecy i jak starsze rodzenstwo?

Do góry