Ja sobie dalej leżę i czytam książeczki jak tak dalej pójdzie to cała bibliotekę pochłone, a w międzyczasie szukam wymarzonego wózka.
Szyjka 3 cm jest w normie, mój powiedział ze poniżej 2,5 jest powód do zmartwień, ja mam 2,2 dlatego jestem uziemiona.
U mnie waga teraz 6+ w pierwszej ciąży przybyło 12kg ale udało sie jakoś zrzucić, najzabawniejsze jest jak wychodzisz ze szpitala z takim samym brzuchem prawie z jakim przyszłaś[emoji51]. Rozstępy już mam po pierwszej ciąży wiec jakoś mam na to luz przyzwyczaiłam sie i tez wyszły właściwie zaraz przed porodem i zaraz po, a byłam taka zadowolona w 9 miesiącu ze mi sie upiekło.
Co do cesarki to co ma być to będzie ja bym nigdy sama nie naciskała na taki zabieg, znajomi lekarze już nie raz mi mowili ze to jest poważna operacja, przecięcie wszystkich powłok brzucha i naprawdę nie rozumieją dziewczyn które o to zabiegają nie zważając na powagę zabiegu. Jak jest konieczność to wiadomo ale tak samemu z siebie to odpada.
Co do tych programów to muszę zobaczyć jakieś słoiczki sie przydadzą zawsze, bo kosmetyki dla dzieci sa przereklamowane i im mniej tym lepiej zważywszy na ich składy i niepotrzebna chemię od urodzenia.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom