Kejti az zazdroszczę ze synuś tak dobrze radzi sobie w przedszkolu. Moj pojdzie za rok i powiem szczerze, ze nie wyobrażam sobie. Bo taki troche dzik jest, wstydzi sie obcych, nie ma mowy zeby sie przywitał czy cokolwiek. Czasami nawet widzę, ze przede mna jest zawstydzony, dzisiaj tata nauczył go jak ma na nazwisko i na poczatku wstydził sie mi powiedzieć, robił minki, mrużyła oczy i dopiero po jakimś czasie powiedział. Mnie chyba serce pęknie jak mały bedzie szedł do przedszkola.
Koalka gemini ma bardzo dobre ceny, a niektore wręcz okazyjne, zawsze troche sie zaoszczędzi.
A co do pieluszek dada...nie ma wskazanego producenta na opakowaniu, przynsniej nie było, sprawdzalyscie? Czytałam kiedyś na forum, ze dziewczyna otworzyła dady a w środku były pampersy. Dlatego wcale bym sie nie zdziwiła gdyby sie okazało, ze dady produkuje pampers. Tylko nikt oficjalnie sie nie przyznaje, zeby nie popsuć marki pampers. Tak jak np.w lidlu te wszystkie wędliny pikok jak sie wczytacie to jest napisane drobnym drukiem, ze produkuje Tarczynski.
Firana ja kupowałam alantan maść zielona, nawet nie wiedziałam ze jest krem. Ale uwaga maść niestety brudzi ubranka. Moze zamów obydwa i wypróbujesz, a zmarnować z pewnoscia Cu sie nie zmarnuje.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app