Milagros i reszta: Zamorduję za to jedzenie!! Ja to sobie mogę pomarzyć

Co dziwne to już mam dosyć kurczaka z warzywami... i już w ogóle warzyw. Rarytasem jest gruszka z gorzką czekoladą... a wy mi tutaj takie coś podajecie

Gaga92, a nie masz w swoim miejscu zamieszkania sklepu z wózkami? Serio - to jak wyglądają nie ma takiego znaczenia jak to jak one się prowadzą i czy nie są za ciężkie. Ja na przykład trafiłam na bardzo fajnego sprzedawcę i on nam powiedział, że wygląd nie ma znaczenia jak to czy jest wygodny dla mamy w przenoszeniu i w prowadzeniu. Ja wiem jedynie ze sklepu, że Anex, Adamex i Camarelo są najczęściej kupowanymi, bo właśnie dobrze się prowadzą, gondola jest ok... Wiesz sama waga gondoli to nic w porównaniu do tego, że musisz dodać jeszcze do tego dziecko i godnola robi się ciężka, a do tego jeszcze jakieś zakupy i już masz mnóstwo kilogramów do przeniesienia.
Firana - powodzenia!!
Dzisiaj miałam wizytę i u diabetologa i u ginekologa - cukry w porządku, stosować dietę i pewnie insulina nie będzie konieczna

U ginekologa: mała ułożona główkowo, więc jest super

Wyniki w porządku i ogólnie fajnie

Jedyny problem to: nie spaść jeszcze bardziej na wadze, bo obecnie to 66,2, czyli od początku ciąży 6,2 kg przybrałam.