Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Oj tak trzeba byc ja juz mężowi zapowiedziałam ze po 2 zamykamy produkcje jak mnie xawczely pierwsze skurcze łapać i przypomniało mi sie wszystko ... to tez sie cieszę ze jestem w szpitalu bo tylko prysznic i mogę łagodzić a w domu musiałabym jeszxzE ogarniać siebie dziecko odwozić je z mężem meza psa ... nie wiem czy dałabym radę takze linka i dziewczyny ktore zaczynaja zaczną w domu szacuneczek
dziewczyny u mnie tez skurcze sa od 3 godzin, trwają koło 3 minut i wracają co 10 - 12 minut nie wiem ile razy bo cześć przespałam. Sa bolące i przy tym biegunka. myślicie ze to juz ?
jestem przerażona
Ja juz regularne skurcze co 6 min trwające po 1,5 /2 min tak ze niema co się oszukiwać ze przepowiadajace ... dosypiam u siebie w łóżku ile mogę , no i oddechy poszły w ruch i dużo dają zastanawiam się tylko ile jeszcze poczekać zanim pojadę bo nie chce tam leżeć w bólu sama a w łóżku u siebie mi tak dobrze ..
Linka, Koalka kciuki!! Jesteście w szpitalu?
U mnie noc spokojna, dziś jadę na morfologie i to jedyna rzecz, którą zamierzam zrobić, jazda samochodem źle na mnie wpływa od kilku tygodni, potem znów będę panikować.
Priinceseczka, bardzo Ci kochana gratuluję!! Jak się czujecie z Igorkiem?
Linka, Koalka i jak u Was? Jesteście w szpitalu? Linka Ty to już naprawdę jedź żebyś w domu nie urodziła, trzymam kciuki!
Princeseczka gratulacje kochana! Igorek faktycznie duży chłopak. Jak się czujecie?
Ja w domu nadal kolo 4 zasnęłam bo jakby pościlo , teraz mam smyrania z góry brzucha po 2 godzinach wstałam przepocona jak wieprz idę pod prysznic ogarnę się i jadę na IP żeby sprawdzili tętno małego , ruchy czuje , ale po takich skurczach niech sprawdza czy wszystko ok wzgorek lonowy juz cały wypuchniety wiec mały na pewno już do wyjścia się szykuje no i niech sprawdza jak sytuacja na dole żeby się nie okazało ze sobie będę chodzić z rozwarciem nie wiadomo jakim