reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2016

Linka gratulacje ♡♡
To czekamy na to zdjęcie bo ja sama nie widziałam :)
Cudnie ze był koło Ciebie i jest coraz lepiej. Sama się zestresoealam juz

Mamcia to jakieś wirusy chyba z tymi chorybzdami :( zdrówka

Gaga no padlam ze zdj

Koalka biedna psinka ♡

Princeseczko tak dużo płynów [emoji106]Ja wolałam w kapsułkach i wyciskalam prosto do buzi także spokojnie. Potem miałam w buteleczce to też zależy jakie bo ciężko czasem wymierzyć odp ilość

Aob no wreszcie się odezwałaś

Martini dobrze ze pojechałaś

Ivi kochana nasza dużo siły i dobrej energii Ci wysyłam . Zawsze wszystkim pomagasz a teraz sama mierzysz z gorszym czasem...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Hej. Mam tu tak okropne łóżko ze chyba urodze z bólu od leżenia ☺ w nocy mnie nadal pedzilo dostalam jakies tabletki ale już nie pytałam nawet co to ,kroplowke i w miarę był spokoj dopóki nie wstałam. Teraz napilamsię 2 lyki wody i czuję ze niedługo kibel. Jem tylko biszkopty jak już muszę a teraz czekam na śniadanie zobaczymy co mi dadzą. Ciśnienie przeważnie 100/60 teraz. Póki co nic więcej nie wiem. Niedawno oddałam mocz.

Martini trzymam kciuki żeby szybko minęło, i tak sądzę że najważniejsze że Cię mają pod opieką i pilnują non stop i Ciebie i maluszka.. Wymęczysz się biedactwo niepotrzebnie na koniec, ale jeszcze chwila i przejdzie a potem raz dwa będziesz z dzidzią :)

U nas noc spokojnie minęła, ja kończę robić sweterek na drutach dla maluszka (do kompletu z czapeczką będzie;) ), rosół pyrka na kuchni, ziemniaki na sałatkę ziemniaczaną się gotują, chleb w piekarniku, dzieci nakarmione;) - żyć nie umierać ;) Oby tylko dzień był lepszy niż wczoraj to w ogóle będzie pięknie ;)

Dzień dobry

U mnie noc jak od niedawna każda... starszak doslownie wchodzi mi na głowę, spi ze mną - na mnie, takze nie wysypiam się, ale nie przez ciążę bo ta dałaby mi spać...

MartiniM oby szybko Ci to przeszło[emoji10]

Ivi wooow sporo masz już zrobione a ja w koszuli nadal, zdążyłam włączyć tylko zmywarkę i podłożyć do pieca i już mam dość na dziś[emoji6]

Życzę wszystkim miłego dnia[emoji2]

Jestem w 39 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

o Emalkadream- ja mam identyczne obawy chyba największe o męża. boje sie troche zostać ze wszystkim sama.
Ja też codziennie robie gorące kąpiele- zawsze mi po nich zanikają skurcze.. - kiedy myśle ze to już !!

Linka Twoj synek jest prześliczny!!!
Iza, Emka i Linka- proszę powiedzcie mi ile trwał WAsz porod SN? Być może gdzieś napisałyscie ,ale umkneło mi :(. NApiszcie proszę, ile trwał od kiedy rozpoczeła się akcja- nie od 1 skurczu. Bede bardzo wdzięczna... i może spokojniejsza...

Dzień dobry

Linka synuś śliczny :* przez te Wasze zdj nie mogę się doczekać swojego :)

Martini oby jak najszybciej się wszystko wyjaśniło żeby mogli Ci pomóc

Ja w nocy pospalam w miarę ;) rosół się gotuje, ziemniaki oskrobane jeszcze kotlety rozbić i makaron ugotować ;)

Miłej i spokojnej niedzieli :)

No dziewczyny nie mówcie że Wy energii nie macie. Ja zwleklam się z głodu po 9 dopiero by zrobić śniadanie. A Wy tu już obiady naszykowane. Mój rosół jeszcze w sklepie [emoji14] Ale zaraz się ubiore i idę do sklepu [emoji5]

Jestem w trakcie 37 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji253][emoji179]

Emalka i reszta - coś z czasem trzeba robić jak moja szarańcza wstaje codziennie o 6 rano :D

sweterek skończyłam, jeszcze tylko ozdobić ale to później ;)A pokażę go jak skończę ;)
Teraz "drugie śniadanie" i siadam do pisania. Jak skończe jeden dokument to będe mogła rodzić.. wcześniej nie :D więc się sprężam :D Nie wiem czy pisać bo nie wiem co sądzicie o "pracach domowych" w niedziele;) ale u mnie już druga pralka nastawiona i suszarka końćzy pierwsze suszyć;) więc ja od rana działam, ale to raczej z braku innego wyjśćia niż jakiś wielkich chęci :D
Mąż mój przed chwilą wstał :D Dobrze żę pospał bo do wieczora dzieciaki będzie miał na głosie hehehe dziś on działa z nimi a ja siedzę przy kompie, miła odmiana wreszcie ;)

Hej.
U mnie dziś noc do bani. Skurcze dają o sobie mocno znać , brzuch mnie bolał i niestety przez to się nie wyspałam.
PrzyznajĘ się też oficjalnie że przestałam na razie gotować. W tygodniu dzieciaki jedzą obiad w przedszkolu i szkole , a w weekendy zamawiamy. Wybrałam się dziś na giełdę samochodową ,po 15 minutowym spacerku wymiękłam i siedzę sobie właśnie w aucie, a mąż z synkiem oglądają.
Nie mam już siły kompletnie na nic, to chyba najgorsza moja ciąża i powiem szczerze , że już nie mogę się doczekać kiedy będziemy w dwupaku bo męczy mnie to wszystko już bardzo. Dobrze, ze mąż tymczasowo ograniczył pracę do całkowitego minimum tj. 3-4 godz. dziennie i pomaga jak tylko może.
Działające, gotujące i sprzątające dziewczyny podziwiam bardzo. U mnie to się kończy albo paskudnyM bólem w okolicach blizny i więzadeł albo ogromnym osłabieniem. To się oficjalnie przyznałaM do mojego lenistwa i przy okazji się wyżaliłam.

Dziewczyny rozpakowane jak tam maluszki?
Spokojne, czy dają Wam czadu?

reklama
Hello,

Ivi dobrze ze juz lepiej i samopoczucie ok:) ale masz zapał od rana!

Mamo4 pozytywne fluidy wysyłam.

Martini moze to jakiś rotawirus lub cos, ostatnio tez juz któryś raz słyszę o salmonelli, mam nadzieje ze sprawdza pod tym katem i szybko wdroża dobre leczenie by sie uspokoiło.

Milagros ja tez mało robie wiec spoko:)

A my dziś wyspani, do 10 Basia razem z nami, dopiero zjedliśmy śniadanie. Wzięło nas na oglądanie filmów z Basia by jej pokazać jaka była dzidzia i sie przeraziłam bo ciuszki które mam wyjęte (62) ona prawie w 4 i 5 miesiącu nosiła. Zdecydowanie musze kupic zimowy kombinezon 56[emoji12]
My dziś mamy zaproszenie na obiad do cioci do jakiej knajpki, nie wiem czy iść czy nie, do IKEI bym chciała wejść;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry