reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Milia jesli żółtaczka to oby szybko wsadzili pod lampy i bedzie z głowy :)

My czekamy na obchód cały czas:/ "niedziela"... ;)

Milagros gdzie jesteś :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Milia ja żółtaczki bardzo sie boje bo pierwsza dwójka "wracała" z domu na lampy.. (Tymek z wynikiem 21!! A Kinga z 18) a to niefajne doświadczenie jak juz jesteś w domu i kicha bo trzeba walizkę znow do szpitala pakować i ogarniać szpitalną rzeczywistość.. sylcia sie obroniła, ciekawe jak Bubus, czy tez da rade..

Milagros dobra rada.lez, spij, nic kompetnie nie rób.. to Twoje ostatnie chwile absolutnej wolności;) pozwól sobie na totalne lenistwo, spanie nawet jak juz jesteś wyspana, "nierobienie" bo.. "nie muszę" itd.. bo to juz nigdy nie wróci :D jak urodzisz, zawsze juz bedziesz "musiała" :) :)

PS pisałam juz ze jestem zakochana w Bubusiu??:):):) słodziak z niego, chociaż juz rożki zaczyna pokazywać;);)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Dziewczyny moj tez byl troszke zolty. Jak mierzyli tym aparatem w dniu wyjscia to wynik mial 11.5. Teraz juz zbladl, ale w dniu wypisu w domu sie poplakalam bo wydawalo mi sie ze mlody zolknie jeszcze bardziej i juz chcialam tam jechac spowrotem. Ale w domu mnie uspokoili ze sie wyplucze i tak tez sie stalo. Spokojnie dziewczyny :-*

reklama
Ivi, ogromne gratulacje, bo najwyraźniej zaspałam[emoji8][emoji8][emoji8]

U mnie na szybki poród się nie zapowiada bo brzuch jeszcze dość wysoko a młody to się ostro pod żebra pcha.

Dziewczyny jeszcze tylko dziś i jutro, a potem zaczynamy nasz miesiąc[emoji16] Chociaż u nas to się już zaczelo dawno temu[emoji12][emoji12]

Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry