reklama
Żana26
Zaangażowana w BB
Żana26
Zaangażowana w BB
A Ty jeszcze nie bylas na usg? Bo nie pamietam Was wszystkich
Nie byłam, bo mi wychodzi za wczesno na usg![]()
Żana26
Zaangażowana w BB
Moze masz 2 fasolki [emoji7]
Gosia nie usłabiaj mnie![]()
aob66
Moderatorka
Gosia nie stresuj dziewczyny 
Gaga super wiadomosci :-) na kolejnej wizycie bedzie pewnie serducho :-)
Wyobrazcie sobie, ze zrobilan sobie kanapki na rano, ewen. na noc zeby nie pasc z glodu :-)
Dorota wybaczam :-) ja juz tez bym spala, ale dzis za duzo napalilam w piecu i moj maly sie meczy i ciagle wstaje do noego z piciem... a najlepsze jest to, ze ostatnio mi zimno sie robi coraz czesciej i tak wlasnie teraz nie czuje tej temp...
Dobrej nocki :-*

Gaga super wiadomosci :-) na kolejnej wizycie bedzie pewnie serducho :-)
Wyobrazcie sobie, ze zrobilan sobie kanapki na rano, ewen. na noc zeby nie pasc z glodu :-)
Dorota wybaczam :-) ja juz tez bym spala, ale dzis za duzo napalilam w piecu i moj maly sie meczy i ciagle wstaje do noego z piciem... a najlepsze jest to, ze ostatnio mi zimno sie robi coraz czesciej i tak wlasnie teraz nie czuje tej temp...
Dobrej nocki :-*
Żana26
Zaangażowana w BB
Żana patrząc na przyrost to procentowo chyba mam podobnie do Ciebie, tylko, że ja mam troche inne normyu mnie czterokrotnie wzrosło po 72 h
![]()
i nie wydaje ci sie duze?
mania2401
Fanka BB :)
i nie wydaje ci sie duze?
nie wiem,ale ja się ztego cholrernie ciesze
ivi
uzależniona;) // I.2010
hej laseczki
jestem jestem popołudniu okazało się nawiedził nas niespodziewany gość i utknęłam w kuchni i na zabawianiu go
Dorota - ja zalewam i wypijam im cieplejsze tym lepiej, wtedy pod kołderkę najlepiej (np wieczorem) bo fajnie rozgrzewa
jestem jestem popołudniu okazało się nawiedził nas niespodziewany gość i utknęłam w kuchni i na zabawianiu go
Dorota - ja zalewam i wypijam im cieplejsze tym lepiej, wtedy pod kołderkę najlepiej (np wieczorem) bo fajnie rozgrzewa
reklama