Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej bylam dzis na wizycie i jestes zalamana jie wiem co mam wgl myslec a wiec lekarz mnie nawet nie zbadal o nic prawie nie wypytywal a zrobil usg przez brzuch !!!! Gdzie mam spora nadwage !!! powiedzial ze endo.etrium grube wskazje na ciaze ale pecherzyka nie dopatrzyl sie :*( juz czytalam o ciazy pozamacicznejplakac mi się chce
16 marca mam wizyte u innego ginekologa z usg
Nie załamuj się kochana, to logiczne, że przez brzuch nic nie będzie widać, jak lekarz ma nawet stare usg i zrobi dowcipne to też ma czasem sprzęt problem z lokalizacją ''kuleczki''. Nie załamuj się
Co za lekarz ....W kwestii widzenia dwóch pęcherzyków to ja mam to samo :-) na jednym zdjęciu jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym a na drugim jest jakby podwójne coś w pęcherzyku :-) tam gdzie jest okrągły widać jakby dwa cosie :-) Ale to pewnie wina sprzętu :-)
Ja zdjęcia nie dostałem na Ip ale u mnie jest coś takiego jak Tekila u Ciebie na tym pierwszym zdjęciu ;-), to widzę że jest nas więcej czekających na serduszko, ja też uspokoje się jak już serduszka będzie.
Princeseczka u mnie owulacja też bardzo późno była według Om 6,3 tyg a według usg 4,4 tyg.
U mnie dziś zaś cały dzień mdłości i wymioty, wymioty u mnie powoduje intensywny węch, czuje wszystko aż zabardzo i coś mi nie spasuje i wymioty, ale ja jestem wdzięczna za takie objawy ;-)
siusiu to wina pęcherza więc...do środy niepewność ...