reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Witam ,dziś obudziłam sie z lekkimi mdłościami ,ale wczoraj był gorzej. Miłego dnia , ja dzisiaj mam troche biegania ;)

reklama
Tekila w jakim wieku masz uczniów? Ja pamiętam, że mnie jak się pokazało wyczulenie na zapachy w ciąży z Zu był czerwiec. Jeden student chciał odrabiać u mnie zajęcia to mu nie pozwoliłam, bo tak mnie jego pot draznił. Nie wysiedziałabym w jednej sali z takim skunksem.

Aob66 pierworodny w kwietniu 10 , Michał w maju 5 , Maksymilian w lutym skończył 4 a jaś w styczniu 2 .
Mnie przeraża kolejka w skarbowce i stanie tam nie wiadomo ile a zaraz zimne poty mnie oblewaja słabo.

Mam dzieci ze stycznia, lutego ja jestem marzec potem , kwiecień i maj hehe coś to listopadowe nie pasuje

Dziewczyny mam problem wczoraj robiłam badania krwi i moczu ... wszystko jest ok tylko wyszły mi ketony w moczu. Martwię się kurcze może któraś z Was miała albo słyszała co to jest :(

Joasia nie dziwie sie :-) fuuuu az na sama mysl jest mi niedobrze:p

Linka to choc najstarszy cos jeszcze moze pomoc, a tak to maluszki.. nie wiem jak takie mamy jak Ty daja rade jak ja z jednyn czasem nie wiem co zrobic heh :-)
Ja to na szczescie tylko musze zadzwonic sie dowiedziec a pit wysylam elektronicznie.. moze tal sprobuj to trudne nie jest a ile szybciej :-)

Agucha witaj i rozgosc sie :-) no ja tu czasem nie nadarzam, ale dobrze ;-) nudy nie ma :-) powiedz cos wiecej o sobie.. :-)

Hej dziewczynki :) Ja młodą zaprowadziłam do szkoły :) Wczoraj okropnie się czułam, co wstałam to mnie muliło, więc wstawałam tylko siku, dziś troszkę lepiej, a jeszcze na 12.30 na usg piechotką idę :)

Boże, mdłości już macie, ale Wam fajnie :D

Ja od wczoraj wiem, że jestem, test ciążowy domowy, także wszystko przede mną :) Dobrze że ciąża trwa ile trwa, może zdążę się przyzwyczaić do faktu, że będę mieć drugie dziecko. Pierwsze już mam, moja Młoda ma 10 lat :)ja mam 30 i to chyba najlepszy czas, żeby powiększyć rodzinę (tzn lepiej późno, niż wcale :) ).

Mieszkam w okolicach Krakowa. Miło Was poznać :)

reklama
Również milo Ciebie poznac Agucha , a który Ci wychodzi tydzień według OM?
co do mdłości to nie wiem czy to takie fajne,chetnie oddam;p
ja jutro zaczynam 8tydzień wedlug usg,wczoraj zobaczyłam pierwszy raz moją dzidzie i bijace serduszko ;)

Do góry