• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Keejti ja jestem zdania co maz....Moja siostra pracowala tez w markecie selgross tez miala umowe do chyba czerwca a na poczatek pazdziernika termin porodu poszla na l4 przedluzyli do dnia porodu pozniej miala macierzynski rok....Dla dzidzi wazne zebys sie nie przemeczala a i tak masz platne 100% na l4 . A i tak moga nie przedluzyc umowy

reklama
No właśnie mi tylko o to chodzi ze jak dłużej popracuje to może przedłuża. Nie wiem już sama dziś nie mam sily żeby tam iść ale martwię się strasznie o mieszkanie bo miałam nadzieję na ten kredyt

keeejti decyzja nalezy do Ciebie ale zmiany masz tragiczne ja bym chyba nie wytrzymala....Ale wiedza u Ciebie w pracy ze jestes w ciazy i moga ci specjalnie nie przedluzyc tylko do dnia porodu albo na 2 lata....trzeba wziasc wszystko pod uwage.

No właśnie mi kierowniczka powiedziała że do dnia porodu. A po macierzyńskim później ew nowa umowa. Wiesz to MC donald to czy przedłuża czy nie to jakoś to będzie tyle że ten kredyt

Pójdę dzisiaj bo mam zamknięcie zobaczę jak będzie i zdecyduje ale chyba nie mam wyjścia. Zastanawiam się czy już nie iść ale nie zdążę chyba do lekarza i im powiedzieć do 3 nie wiem ale nie chce mi się tam już po prostu iść. Jak już się dowiedziałam że na macierzyńskim nie będę miała umowy

reklama
Tez miałam problem z praca jak Keejti tylko trochę innego rodzaju- ze moja szefowa wykanczala mnie psychicznie. Od tygodnia jestem na zwolnieniu. Chciałam pracować póki brzuch by mi pozwalał na poruszanie się ale sytuacja mnie zmusiła i zrezygnowałam. Podejrzewam że już tam nie wrócę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry