reklama

Listopadowe mamy 2016

Lili siostra na początku była przerażona ale później żeśmy się usmialy :blink: a z tymi ciazami to różnie i nie do końca się pamięta a co ciąża i jakiś ból to się bardziej boje ... zdaje mi się ze chyba przesadziłem z podnoszeniem mojego Jasia on klocek 14 kilo a dziś ciągle podbiegal i mamusiu totam cie i przytulanki i na rączki i mam ...

reklama
Linka to sie usmialam :-D to moj tesciu tez podobno pijal normalnie tesciowej mleko jak miala za duzo i sie jeszcze tym szczyci! Ale on to wszystko chyba zje i wypije haha:-D

Poza tym nie wiem.. tzn nie.wiem heh.. dzis bylam zalatana od rana, ale pozytywnie nawet :-)

I w koncu upolowalam w bibliotece Arabska ksiezniczke :-D a wlasciwie Pani mi ja odlozyla, bo wiedziala jak ja bardzo chce :-P

Mlody spi, stary w pracy to mam spokoj i cale lozko dla siebie :-) poczytam inne watki, troche książki i asku :-)

Milego wieczoru :-*

Diabliczka bo mam wrażenie, że to każdy zrobi hihi inic w tym szczególnego. Sałatki wrzuce, bardzo lubię ale musze mieć dobry dzień nie jak dzis taki flak..
Mam od babci taki zeszyt, wyklejany sprawdzonymi przepisami, z tamtad mogę coś dać.

Wiecie.. Wiem co bym zjadła.. Cwibak.. Ale taki czysty na jajkach i makach 3 typów. Jutro zrobię cudoooo. To od prababci mam przepis, teraz to wszystkie cwibaki z bakaliami, nie to co kiedyś.. Mmmm..Teraz bym zrobiła ale tylu jaj nie mam..szkoda..

Aob ale czytania zazdroszczę..mam zalegla książkę ale w życiu bym się nie skupiła na czytaniu ze zrozumieniem..ale masz relaks, super!

A ja załapałam doła gigant i ratuję się.. chipsami. Załamka wzięła się z tego, że praca nad ogarnięciem domu zajmuje mi 150% czasu, a powinnam się uczyć nie mówiąc już o pisaniu mgr. Jak mam możliwość pisania, to albo śpie w ciągu dnia albo jestem wieczorem tak zmęczona, że nie nadaję się do niczego :(

Joasia - będę czytać, dzięki za link :)

No ja tez fatalne mdłości dziś mam masakra odwołuje ze mi lepiej ;)

I jeszcze oba boki mnie ciągną ale tak ze czasem to się aż zegne w pół.

Co za ciąża hehehe nie do porównania z moją pierwszą

Ja dzis wyjątkowo tez idę spać, buziaki kochane

reklama
To chyba wiele z nas ma gorszy dzień. Tak to niestety będzie. Wczoraj o zarciu myslalam, co upichce etc a dzis ledwo na nogachnstalam i zas nad kiblem..
Damy rade!

Ja tez juz prawie do spania, wiadomości w wyrku z gilaniem zostały.

Joasiu dalam przepis jak co. To jestvtakie hmm nic do jedzenia haha. Kogel mogiel z mąka, pycha dla dzieci na sniadanie do mleka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry