Koalka91
Fanka BB :)
Hejka Wszytskim.
Witam nowe Mamusie:-)
Rzadko tu piszę ponieważ jestem w pierwszej ciąży a większość dziewczyn ma już przy sobie jakąs pociechę lub kilka więc nijako mam się do Was- nie mam takiego ciekawego życia
Mam czas na odpoczynek, spanie do oporu i czasami dziwię się kobietką które mają 3 lub 4 dzieci i ogarniają wszystko a do tego maja czas być jeszcze w ciąży
Mogę za to powiedzieć że codziennie Was podczutuje i jestem na bieżąco.
Co do zębów ośemek to u mnie jedna wylazała przezd ciąża całkowicie bezboleśnie i mam nadzieje że kolejne nie zechcą nagle się pojawiać.
Ktoś coś pisał tu o Mac Donaldzie- ja wczoraj slusiłam się na owe jedzenie bo cały dzień spędziłam na mieście i dzisiaj odpokutowywałam te zdrowe jedzenie nad toaletą. Mdłości mi przeszły już dawno ale widocznie takie jedzenie to jednak nie do końca był dobry pomysł.
Mdłości przeszły ale wystąpił problem z zaparciami. Może jakieś domowe sposoby na to znacie? Oczywiście bezpieczne dla dzidziusia?
Witam nowe Mamusie:-)
Rzadko tu piszę ponieważ jestem w pierwszej ciąży a większość dziewczyn ma już przy sobie jakąs pociechę lub kilka więc nijako mam się do Was- nie mam takiego ciekawego życia
Mam czas na odpoczynek, spanie do oporu i czasami dziwię się kobietką które mają 3 lub 4 dzieci i ogarniają wszystko a do tego maja czas być jeszcze w ciąży
Mogę za to powiedzieć że codziennie Was podczutuje i jestem na bieżąco. Co do zębów ośemek to u mnie jedna wylazała przezd ciąża całkowicie bezboleśnie i mam nadzieje że kolejne nie zechcą nagle się pojawiać.
Ktoś coś pisał tu o Mac Donaldzie- ja wczoraj slusiłam się na owe jedzenie bo cały dzień spędziłam na mieście i dzisiaj odpokutowywałam te zdrowe jedzenie nad toaletą. Mdłości mi przeszły już dawno ale widocznie takie jedzenie to jednak nie do końca był dobry pomysł.
Mdłości przeszły ale wystąpił problem z zaparciami. Może jakieś domowe sposoby na to znacie? Oczywiście bezpieczne dla dzidziusia?
Jak doszłaś do tej nadpobudliwości? W przedszkolu czy szkole Ci coś sugerowaki?Moja Emilka to właśnie takie żywe srebro. Bardzo inteligentna bestia tylko strasznie ruchliwa.Sama się nieraz zastanawiam czy to jeszcze normą czy już jakiś rodzaj dysfunkcji. Mają w przedszkolu psychologa ale on tylko testy gotowości szkolnej przeprowadza.