reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Princeseczka chodzi o pozniejsze ew. problemy z miesniami przy kregoslupie i cos tam w odcinku ledzwiowym jeszcze mozs sie zadziac. Bardziej skupilam sie na jej pozie, bo wszystko pokazywala i troche komicznie to wygladalo. W kazdym razie ta pozycja bezwzglednie zakazana :-) aaaa i max wysokosc na jaka moze wlazic ciezarowka to 23 cm...;)

Ja oczywiscie to wszystko robilam, moze sprobuje sie zastodowac do wskazowek bo mam problemy wlasnie z odcinkiem ledzwiowym.
Lezenie na plecach na plasko tez niewskazane, tylko z nogami ugietymi zeby zachowac te krzywizny kregoslupa;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja na plecach i tak nie moge lezec bo mi duszno :-(
Na taboret tez mi sie zdarzylo kilka razy wejsc no i pod prysznic wchodze a mamy dosc gleboki brodzik ale zawsze ukladam tecznok kolo kabiny zeby mi soe noga nie poslizgnela przy wychodzeniu...

Milia-ja tez tak.kilka razy siadam i wstaje z kibelka przed pojsciem spac i za kazdym razem jeszcze cos leci :-D w nocy wstaje w zaleznosci od tego ile wody wypilam przed pojsciem spac-wtedy mam najwieksze suchoty :-D

Wlasnie bede musiala pogadac z mezem aby wystawic go jako uszkodzony za pare groszy. Moze ktos zechce sobie go naprawic.

Na sobote maz umowil sie na ogladanie samochodu. Chce jechac z nim ale to droga 200km w jedna strone. Dobrze sie czuje,ale nie wiem czy to nie za dluga trasa :-(

Princeseczka ja ostatnio spędziłam 4H w aucie, czułam się ok po prostu zmęczona :)

Te pozycje o których Agulek pisze to właśnie wszystko ze względu na i tak obciążone mieście odcinka ledzwiowego

Milagros ja tez chyba zdecyduje sie pojechac :-) wiadomo ze trasa to i dolow zbytnio niea. Zobacze jeszcze w sobote rano jak bede sie czula, jesli bedzie ok to jade. Fotel jedynie rozloze sobie troszke zeby nke gnoesc za bardzo malego :-)

Ja odchylam fotel i jest ok :-) A teraz jechałam z tylu i było mi trochę niewygodnie ale z przodu to mogę jeździć :-)

Oj tez mam duszności mega potrafię oddychać tylko przy otwartych oknach maz spi przykryty kołdra ciepła i kocem a ja śpię np dzis nago pod oknem mam miejsce ...
Co do jazdy autem ja ze wzgl na ta szyjkę unikam dalekich tras choc we wt jadę do fryzjera w końcu kawałek drogi alw jako kierowca a tam
Mam juz prawie leżąca pozycje hehe :) a tak poważnie to mam nadzieje ze mi to za bardzo nie zaszkodzi ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka to Ty śpisz jak ja, okna pootwierane, klimatyzator chodzi a mąż szczeka zębami z zimna :D
Zazdroszczę Ci fryzjera moje włosy też się proszą o podarowanie :)

Jestem w 31 tygodniu ciąży

reklama
Milka ostatnie 2 terminy musiałam odwołać i fryzjera i kosmetyczkę bo w dniu fryzjera ładowałem w szpitalu wiec teraz umówiłam tylko fryzjera z kosmetyczka sie wstrzymam :p zeby znow nie było dzien po dniu :p

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry