Nie wiem czy w przypadku takich badań ustawa dziala. Nawet prywatnie mam na 11 lipca wiec dluzej niz tydzień.Wydaje mi się że powinni Cię przyjąć w ciagu kilku dni, jesteś w ciąży i na to jest ustawa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem czy w przypadku takich badań ustawa dziala. Nawet prywatnie mam na 11 lipca wiec dluzej niz tydzień.Wydaje mi się że powinni Cię przyjąć w ciagu kilku dni, jesteś w ciąży i na to jest ustawa.
Współczuję. A tak z ciekawości co planujesz z paluszkiem zrobić jak wrócisz do pracy? A doczytałam już odpowiedźWitajcie kto dzis wizytuje ja o 11.20 i o 9 rano mam lekarza zakladowego zobaczymy czy bedzie robic jakies problemy
A ja wam zazdroszcze ze macie roczny urlop maciezynskim u nas tylko 10 tygodni a pozniej do roboty ja sobie niewyobrazam jak ja wroce do pracy jak bedzie miala 2.5 miesiaca zobaczymy jak to wyjdzie w praniu

jak goraco to sie nic nie chce jak zimno tez ehhh te pogody...Ja też mierze tylko u gina. I niskie mam zawsze. Ogólnie to czuję zmiany ciśnienia zazwyczaj boli mnie głowa, wtedy kawa pomaga.Dziewczyny tak piszecie o ciśnieniu, wy sobie codziennie mierzycie? Ja na razie nie miałam problemów, raczej miałam niskie niż wysokie ale mierze tylko u ginekologa... czy pasuje się zaopatrzyć w ciśnieniomierz na czas ciąży ?
Ja mam zalecone mierzenie dwa razy dziennie ze względu na problemy w 1 ciąży z ciśnieniem. Mysle, ze jesli na wizytach masz ok to wystarczy, chociaż uważam, że ciśnieniomierz warto mieć w domu nawet nie będąc w ciąży. Za stowke kupi się już porządnyDziewczyny tak piszecie o ciśnieniu, wy sobie codziennie mierzycie? Ja na razie nie miałam problemów, raczej miałam niskie niż wysokie ale mierze tylko u ginekologa... czy pasuje się zaopatrzyć w ciśnieniomierz na czas ciąży ?
Warto warto zawsze jesli zle sie poczujesz mozesz sprawdzic czy to wina cisnienia czy czegoś innego ja czasami mam dobre cisnienie a mimo tego czuje sie slabo. Czasem mam niskie i tez sie czuje do du... ale i sa dni w których mam tyle energi w sobie.... Taki zakup zawsze sie przydajeDziewczyny tak piszecie o ciśnieniu, wy sobie codziennie mierzycie? Ja na razie nie miałam problemów, raczej miałam niskie niż wysokie ale mierze tylko u ginekologa... czy pasuje się zaopatrzyć w ciśnieniomierz na czas ciąży ?
Kochana który masz tydzienHej hej.
Kciuki za wszystkie wizyty. My dopiero w czwartek plowkowe, już się stresuje....
Mały szaleje bardzo. Czuję go już intensywnie, brzucho się rusza. Bardzo wysoko już jest, pod żebrami momentami go czuję i od razu mi się przypomina jak córka masakrowala mi zebra główka pod koniec ciąży [emoji57] że dwa dni temu w którejś z aplikacji wyczytałam że na tym etapie macica jest na wysokości pępka więc już rozumiem zdziwienie mojego gina sprzed dwóch tygodni że u mnie już wtedy była powyżej... No cóż.
Ogólnie dziś jakaś śpiąca i zmęczona jestem, zasypiam w pracy...
Rozmawiacie o powrocie do pracy, ja sama nie wiem jak to będzie. Planuje wrócić szybko chociaż na kilka godzin dziennie bo nie chce zatrudniać drugiej osoby na moje miejsce a i tak muszę zatrudnić kogos... Dużo ważnych decyzji przede mną i momentami mnie to przerasta. Ale mam nadzieję ogarniemy to wszystko![]()