Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Dziewczyny was tez tak boliczesto glowa ? Mnie co dziennie ostatnio boli 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój tylko raz badał na fotelu, jak miałam plamienia i bóle.Wasi lekarze badają was na fotelu podczas każdej wizyty? Pytam bo mój ostatnio dopiero pierwszy raz badał szyjkę a raczej coś na kształt tego bo badanie trwało mniej niż 30 sekund [emoji45]
Najgorsze jest to ze ja tp widze ze pytam sie wszystkim dookola, a Robie I mysle co chce... a pozniej jak zrobie inaczej to mysle czy dobrze zrovilam I tak w kolko.. ide od pon na terapie bo mi przesuneliHa tez tak mam. Jak się czymś zamartwiam to brak apetytu hehe ale teraz już nie myślę tylko o sobie także
Ciężko jest pomóc osobie która słuchajac lekarza.. czytają co mają do powiedzenia forumowiczki i tak idziesz swoim tokiem myślenia .
Staraj się odżywiać zdrowo . Bo inaczej wyniki będą się pogarszać a chyba nie zależy ci na tym by na wszystko łykać pigulki ?
Poza tym właśnie normy dla kobiet w ciąży się inne
Normalnie potrzebujesz jakiegoś wsparcia. Psychologa bo sobie szkodzisz dziewczyno takim myśleniem![]()
Ja rejestrujac się na polowkowe do tego lekarza od prenatalnych pytałam czy to usg tylko przez brzuch i pani w rejestracji powiedziała, że tak.Dziewczyny prenatalne połówkowe jeśli mam specjalisty to też będę mieć dopchwowwe jeśli mam to u swojej gin?
A ktory tydzien juz masz?Hej, ja po wizycie. Od poczatku ciazy mam 7 kg na plusie (w pierwszej ciazy na tym etapie mialam 10 [emoji85])dzis tylko badanie na samolocie-szyjka dluga, zamknieta, brzuch ok i skierowanie na morfologie, slodki napoj [emoji85] i hbs chyba, nie umiem rozczytac [emoji23] kolejna wizyta za 3 tygodnie![]()
Moj na każdej wizycie bada szyjkę a później dopiero usgWasi lekarze badają was na fotelu podczas każdej wizyty? Pytam bo mój ostatnio dopiero pierwszy raz badał szyjkę a raczej coś na kształt tego bo badanie trwało mniej niż 30 sekund [emoji45]
Za małą dawkę bierzesz skoro spada.A jeslibedzie to w normie to co moze oznaczax ta niska hemoglobina? Mialam wuzsza na poczatku ciazy 11,7 I lekarz juz dal I tak spadlq wiec nie wiem
Byłaś ostatnio u psychologa/psychiatry?Dziewczyny znowu mam zle myslii... juz nie umiem ich odganiac.. ze cos sie stanie znowu. Boze. Wszystko jest ok, a ja mam ciagle mysli, ze jednak cos I niedlugo umre.. znowu mam ta glupia nerwice I depresje. Oststnio wie poplakalam z, nerwow I stwierdzilam, ze lepiej jakby mnie nir bylo...