• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

Taki miś idealny będzie [emoji5]
A z kapturami to chyba lepiej jest jak małe dzieci nie mają ich pod sobą złożonych, już lepiej jak mają je na sobie i jest równo pod główką.. dobrze pamietam? [emoji28]

Nie mam pojecia, ja rodzilam w maju i zaraz na krotki rekaw dziecia wozilam a potem w samej pielusi, bo takie upaly byly [emoji3] Ale ja ogolnie nie lubilam u dziecka kapturow, zawsze mialam wrazenie, ze go bedzie to uwieralo [emoji14] Wiec, wlasciwie rozwialas moje watpliwosci [emoji23] Bedzie cienka czapunia i kaptur :D

reklama
Dziewczyny, a moze wiecie jaka rozmiarowka jest w H&M?
Bo chcialabym zrobic zapas body kopertowych z dlugim rekawem, ale nie mam pojecia jakie brac rozmiary!

Do mnie przed chwila dotarl spiworek - jestem w nim zakochana od poczatku, jak na fanke astronomii przystalo ;)
[Sory za nieposcielone lozko, ale ze wlasnie zbieramy sie przed remontem to juz na takie rzeczy nie zwracam uwagi]
IMG_8665.JPG

Załączniki

• IMG_8665.JPG
    IMG_8665.JPG
    387,7 KB · Wyświetleń: 426
Dziewczyny, a moze wiecie jaka rozmiarowka jest w H&M?
Bo chcialabym zrobic zapas body kopertowych z dlugim rekawem, ale nie mam pojecia jakie brac rozmiary!

Do mnie przed chwila dotarl spiworek - jestem w nim zakochana od poczatku, jak na fanke astronomii przystalo ;)
[Sory za nieposcielone lozko, ale ze wlasnie zbieramy sie przed remontem to juz na takie rzeczy nie zwracam uwagi]
Zobacz załącznik 875502
Piękny [emoji7] podaj link proszę [emoji1]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry