Cześć chciałam się pochwalić że w dniu wczorajszym wydalam tylko kilka tysięcy na materac, łóżeczko i komode
I czekać muszę hmm jakieś 5 tygodni
Zaleta łóżeczka to taka że ono rośnie z dzieckiem i za 2 lata będzie idealne dla małej dziewczynki jak i chłopca ! Łóżeczko nadaje się do użytku do lat 5 takze spokój[emoji4]
Samo łóżeczko jest z litego drewna bodajze buk takze ,znajoma użytkuje je aktualnie 3 lata i tylko chwali ...(oprócz ceny) bo mebel jaka to nie jest część jest droga .
Ale będę mieć moja pierwsza córkę ,moje jedyne na następnych 5 lat dziecko i stwierdziłam że realizuje marzenia i moje zachcianki, czekałam i się doczekałam....
Więc cieszę się jak cholera.
No myślę więc że dojdzie na ..początek wrzesnia [emoji4]
Idealnie żeby do tego czasu znaleźć pościel i dodatki do łóżeczka
Akurat w połowie września mogę stroic łóżeczko myślę że to nie wcześnie bo zostanie trochę ponad miesiąc[emoji4]
Mała ogólnie rośnie w siłę kopie tak intensywnie że nie trzeba się skupić żeby poczuć
Rośnie maminy potwór Lilianowy[emoji4]
A co do skurczy to może mam ale nie wiem że to to i chyba mija i nie zwracam nawet uwagi...wgl pewnie połowę rzeczy mam których nie wiem jak nazwać może dlatego żyje bez chorobowo haha bo nie wiem że to ,to jest dokładnie to [emoji4]
Dziś porządki , mój wkoncu wyluzowal może się stresuje biedny że będzie na 3 miejscu zaraz po dziecku i kocie i przeżywa to ,hmm [emoji173]
Pocieszony myślę że wyluzuje