Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie zaobserwowałam u siebie w ogóle siary, już się wystraszyłam ze nie będę miała pokarmu ale skoro to nie ma znaczenie to super.
Onaonaona jak się czujesz? Lepiej teraz jak nie pracujesz? Przeszły Ci te bóle?
Pewnie tak, mialam dosc pracowity dzien dzisiaj. Ciagle w biegu i jeszcze ten upal. Ale przyjechalam do domu wyprobowalam kilka rad - chlodny prysznic, ciasto czekoladowe, slodki napoj. I choc strasznie mnie zmulilo to pare kopniaczkow dostalam. Uspokoilo mnie to bardzo. Pozdrawiam
Nie wiesz, że nawet "znikome ilość"- jak to określiłaś- mogą wyrządzić dziecku krzywdę? Zresztą będziecie piły co będziecie chciały, nie moje dzieci tylko Wasze. Ja tylko napisałam, o tym co jest na etykiecie, którą warto czytać.Bez przesady, że pół szklanki karmi wyrządzi szkody. DO 0,5 % to znikoma ilość, nie ma alkoholu w krwiobiegu ciężarnej. Musiałaby wypić tego chyba z 2 litry żeby jakoś to wpłynęło na organizm.
Nie wiesz, że nawet "znikome ilość"- jak to określiłaś- mogą wyrządzić dziecku krzywdę? Zresztą będziecie piły co będziecie chciały, nie moje dzieci tylko Wasze. Ja tylko napisałam, o tym co jest na etykiecie, którą warto czytać.
To czy w takim razie wiesz,że gdy producent pisze 0,0 % na etykiecie to nie oznacza to faktycznego zera tylko że wg norm ma do 0, 049 % bodajże i dlatego zgodnie z prawem wolno mu oznaczyć ze 0? Z tymi etykietami to nie wierzyłabym do końca.
Też je mam w lodówceJa kiedyś czytalam o tym, że musi być informacja nawet jak są śladowe ilosci.
Ja kilka razy piłam bavarie i teraz kupiłam poniższe. Heineken najbardziej przypomina smakiem piwo z %, ale wg etykiety nie ma alkoholu. Ja uważam, że raz na jakiś czas można.
Zobacz załącznik 884800
Ja z kolei widziałam w którymś programie na Discovery że są normy poniżej których producent ma prawo wpisać 0. Generalnie na większości zwykłych piw (w sensie %) jest znaczek z przekreśloną kobietą w ciąży, to od razu nie ma dyskusji. Karmi w ilości jedno z tego co czytałam to bezpieczna dawka - do 0,5% to żadne pół promila we krwi. Nie wolno prowadzić mając 0,2 % we krwi a z tego co kojarzę to dla kobiet przeciętnie 2 "zwykłe" piwa czyli ok 5 %.To czy w takim razie wiesz,że gdy producent pisze 0,0 % na etykiecie to nie oznacza to faktycznego zera tylko że wg norm ma do 0, 049 % bodajże i dlatego zgodnie z prawem wolno mu oznaczyć ze 0? Z tymi etykietami to nie wierzyłabym do końca.
Nic się nie martw, w pierwszej ciąży nie miałam siary a problemów z kp zero. Nawet po cc.Ja nie zaobserwowałam u siebie w ogóle siary, już się wystraszyłam ze nie będę miała pokarmu ale skoro to nie ma znaczenie to super.
Onaonaona jak się czujesz? Lepiej teraz jak nie pracujesz? Przeszły Ci te bóle?