reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny, obiektywnie, ten wzór może tez być dla chłopców? czy baradziej dla dziewczynek? Bo ja kocham koty...
8b12cc4b4e6ca7230c631cd7e1f1

e1d13f1a45cab1e9af018aa43e16
Moim zdaniem jak najbardziej może być[emoji4] kolory są neutralne A kotki czy pieski dla dziecka też są super [emoji4] co innego flamimgi czy jednorożce których teraz pełno one raczej zarezerwowane dla dziewczynek [emoji16]

reklama
Dziewczyny, obiektywnie, ten wzór może tez być dla chłopców? czy baradziej dla dziewczynek? Bo ja kocham koty...
8b12cc4b4e6ca7230c631cd7e1f1

e1d13f1a45cab1e9af018aa43e16
Śliczne :) i jak dla mnie neutralne :)
Kupował ktoś kiedyś body w carrefour'ze? :eek: Mama mi właśnie dzwoniła, że są w ofercie, ale mi się ten sklep z ubraniowym szajsem kojarzy... Choć nigdy niczego tam nawet nie dotknęłam.

I jak sie sprawdza? Bateria dlugo trzyma? Zdjecia ladne? Nie zacina sie?
Nie zacina się, jeszczd ani razu mi sie nie zdarzylo, sporo miejsca w pamięci, bateria zalezy jal tel uzytkowany. Ja go teraz czesto molestuje, ogladam yt itd to dzień, a tak to 2 spokojnie :) co do fotek, to przy dobrym oświetleniu sa ladne. Fotki ubranek ktore tu wrzucalam np. byly nim robione. Gorzej wychodzą z lampa. Przesiadlam sie z Samsunga s5 i zdjecia sa gorsze niz tam, ale nie oszukujmy sie, s5 czy wyzej maja wypasione aparaty. Ogólnie jestem zadowolona :) w tym przedziale cenowym nic więcej mi nie trzeba.

Nie wiem czy za jakiegoś bodziaka zapłaciłam więcej niż 10 zł, bo wszystko właśnie kupiłam na wyprzedażach ;p co do zestawu od mamyginekolog to też nie uważam, że w przeliczeniu to jakieś drogie rzeczy - 139 zł za rożek, otulacz, body, pajac, czapkę i 2 pieluchy to dla mnie tak chyba ok. No może za zestaw na przebranie zapłaciłam 48 zł za body i pajaca i to chyba najdroższe rzeczy jakie kupiłam :p
Co to kappahl to mam sporo rzeczy od nich i moi kuzyni też używali i większość jakościowo jest naprawdę dobra, a też czasem da się kupić w normalnych, przystępnych cenach i z reguły tak właśnie kupuję - naprawdę coś mega musi mi się spodobać, żebym kupiła w regularnej cenie, jeśli uważam, że jest drogie ;p
O tak dla przykładu - ogrodniczki ze zdjęcia z H&M jedne za 20 zł, drugie 10 zł - nie uważam, żeby to były drogie rzeczy ;) albo te 3 koszulki właśnie z kappahl - zapłaciłam za 3 dokładnie 30zł, czyli po 10...Zobacz załącznik 886374Zobacz załącznik 886375

Och, takie letnie rzeczy to ja z coccodrillo potrafię kupić po 10,12,15, czasami aż 20zł, gdzie w cenie regularnej bodziaki są po 40zł włąśnie, albo i po 50zł :) Nigdy bym nie kupiła, ale wiem, że kupują :) No i dobrze! każdy kupuje w cenach jak uważa! ;)
Letnie rzeczy ogólnie są tańsze, także spoko... I ja też kupuję na wyprzedażach, jestem królową internetowych wyprzedaży i okazji :laugh2:
Ale tak jak @Sasanka14 pisze...czasami wiadomo, że dziecko zaraz starga...To zamiast wypasionych spodni, nawet po wyprz, kupuję jakieś zwykłe, bo i tak na chwilę..starga koło domu, dziury zrobi, kolana wypcha :o:p To co mi po super jakości spodni?? hahaa
A co do mamyginekolog - różek okoł8 27zł na necie (rożek tak do 3m-cy max), otulacz taki zwykły bawełniany max! 20zł, body - za 7pack z georga 61zł, czyli wychodzi 8,71za sztukę, pajac z georga tak około 17-18zł (cenę nawet zawyżyłam), czapka - 10zł max, 2pieluchy tetra???? - to 4zł max = wyszło około 87zł. Różnica = 52zl :)
Niby niedużo :dry:

reklama
Do góry