Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak tam twoja wizyta???Hej ślicznotki idę dziś do lekarza trzymajcie kciuki miłego dnia
O! Ja też mam wrażenie, że słabiej widzę. A jak wychodzę przed dom to śnieg mnie wręcz oślepia. Ale nie sądziłam, że to może wiązać się z ciążą. Mooooże...
O, a ja czekam do 12tc. Ostatnio szybko się chwaliłam, poroniłam i potem trzeba było "odkręcać". Jeszcze każdy chciał pocieszyć, pytał jak to się stało itd., jeszcze bardziej mnie to smuciło i denerwowało. Na razie wie tylko mąż, teść, z którym mieszkamy (to raczej ze względów praktycznych, pomaga mi wnieść pranie na piętro itp.) i moja chrzestna (ale to też wyszło w rozmowie, bo zaczęła mnie męczyć czemu nie przyjedziemy na dłużej). Życzę sobie i Wam cierpliwości, bo ciężko nie podzielić się taką wspaniałą wiadomością
![]()
Jeeej. Za 15 minut koncze robote i lece do domu robic placki z cukini hehe chodza za mna trzeci dzien
W ogóle bardzo malo dzisiaj jadlam a praktycznie nie czuje zebym byla glodna![]()
Tak szczerze czuję tym razem, że będzie oki