Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak tam twoja wizyta???Hej ślicznotki idę dziś do lekarza trzymajcie kciuki miłego dnia
O! Ja też mam wrażenie, że słabiej widzę. A jak wychodzę przed dom to śnieg mnie wręcz oślepia. Ale nie sądziłam, że to może wiązać się z ciążą. Mooooże...
O, a ja czekam do 12tc. Ostatnio szybko się chwaliłam, poroniłam i potem trzeba było "odkręcać". Jeszcze każdy chciał pocieszyć, pytał jak to się stało itd., jeszcze bardziej mnie to smuciło i denerwowało. Na razie wie tylko mąż, teść, z którym mieszkamy (to raczej ze względów praktycznych, pomaga mi wnieść pranie na piętro itp.) i moja chrzestna (ale to też wyszło w rozmowie, bo zaczęła mnie męczyć czemu nie przyjedziemy na dłużej). Życzę sobie i Wam cierpliwości, bo ciężko nie podzielić się taką wspaniałą wiadomością
![]()
Jeeej. Za 15 minut koncze robote i lece do domu robic placki z cukini hehe chodza za mna trzeci dzien
W ogóle bardzo malo dzisiaj jadlam a praktycznie nie czuje zebym byla glodna![]()
Tak szczerze czuję tym razem, że będzie oki