@Ewela2805 sala zaraz się zwolni. Nie można mieć aż takiego pecha, że wszystkim poród się przedłuży. Statystycznie przynajmniej jeden.powinien być ekspresowy
@piorunem my z psem śpimy od zawsze. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby było inaczej. Od dziecka miałam psa w łóżku. Za to kotów już nie wpuszczany. Natomiast mój psiak chyba czuje, że idzie jakaś poważna zmiana w życiu naszym bo zrobił się strasznym przytulakiem. Jak spał zawsze w nogach tak teraz między nami i zawsze wtulony.
Co do przypuszczenia w kolejkach to w Lidlu u mnie zawsze mnie wołają bez kolejki. Szczerze mówiąc strasznie mnie to krępuje, bo nie są to długie kolejki i więcej jest z tym zamieszania jak korzyści. W Biedronce nie wołają ale 2 razy klienci wypuścili mnie sami od siebie przed siebie. Samej zdarzyło mi się wbić w kolejkę ostatnio do rejestracji w szpitalu. Było tam mase dziadków i nie miałam siły stać. Nikt mi nic złego nie powiedział ale miny mieli niesympatycxne

. W komunikacji miejskiej raczej mi ustępują. Ostatnio starsza pani na przystanku dała mi medalik dla dziecka.
Byłam dziś oddać krew i mocz na badania. We wtorek pobiorą mi GBS-a. Co do grupy krwi to wiem, że ma być oryginał albo taka specjalną plastikową karta z laboratorium.