FiLi88
Fanka BB :)
Nie śpię, dalej męczą ,[emoji85]
Oooo i to mi sie podoba
Bede zagladala w takim razie. Trzymaj sie dzielnie !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie śpię, dalej męczą ,[emoji85]
Zaglądam na forum w czasie ściągania mleka.
Trzymam kciuki @Igorowelove
Dzięki, zajrzę dzisiajOna jeszcze w sklepach bio jest, ja kupowałam w takim przed pierwszym porodem.
Piłam przed przez prawie 2 tygodnie, porodu nie wywołał, ale może trochę macica przygotował, na pewno nie zaszkodzi![]()
Aaaaaj @Igorowelove narobilas nadziei na dreszczyk tej nocy i coooo ? Spac poszla.... co za cholera [emoji6]
A moj bobek cos kombinuje, tak sie glowka wstawia ze wszystko na dole mnie juz na maxa boli. Lobuz maly [emoji6] niech no sie tylko na swiecie pojawi, juz ja mu dam [emoji6]
@ONAONAONA cycorki ogarniete ? Da sie zyc, czy nadal nadprodukcja ?
@Dita_333 jak Kubus z waga ??
Uszy do góry, co się odwlecze....Hej, skurcze się rozeszły niestety.. ale przed północą zaczęły się robić regularne co 4 minuty, po 1 podjęłam decyzję, że chyba czas do szpitala, zaczęłam się krzątać po domu, ubralam się, zjadłam bułkę, wypilam pół herbaty i zauważyłam, że wydłużają i słabną skurcze, więc wróciłam do łóżka i zasnęłam w tych ubraniach [emoji85] teraz tylko delikatnie pobolewa brzuch jak na okres i nic więcej. Powiem Wam, że trochę się zawiodłam, że jeszcze nie czas, bo mimo że były kure**wsko mocne to chyba wolałabym mieć już wszystko za sobą [emoji85]