Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
HejKarolina, Sara
Ja w Międzyzdrojach się wczasowałam [emoji14] To nasza ulubiona miejscowośćTam jeździliśmy z mężem jako zakochana para i sentyment został
Dziewczyny, trochę was wpisałam do tabelki - jak podawałyście termin porodu i nick. Ale te, które tych terminów nie podały, to nie wpisywałam,bo nie wiedziałam,w którym miejscu. Chyba to:
Koka27, urs, Anka_x, Sasanka, SandrusK, natala95, MartynaXI , Izabella2018, Laney88
Proszę o podanie terminów porodów, imion i wieku
Pozostałe nowe dziewczyny wpisałam, ale bez imion czy wieku![]()

Może lepiej w nieświadomości żyć?
Załamać się idzie
Rano wyglądam w miarę normalnie...ale od po południa się zaczyna wydymanie... W takim tempie to ja na piąty miesiąc namiot będę nosić
Gdzie w 1.ciąży nie kupiłam ani jednej ciążowej bluzki i sukienki. Wystarczyła zwykła S-ka odcinana pod biustem.
A teraz tak co drugi dzień... Więc efekt jest
Boziu, myslalam dzis ze umreobudzil mnie rano bol brzucha, poszlam do lazienki z mysla, ze to sprawy zoladkowe. Nagle zrobilo mi sie goraco, duszno ale to nic.. bol brzucha tak masakryczny, ze chyba przy porodzie nawet tak nie bolalo, chcialam nalac sobie cieplej wody do termoforu ale nie moglam wstac, autentycznie.. doczolgalam sie pod prysznic, w piżamie tam usiadlam i ciepla woda lalam na brzuch, wtedy bol zaczal znikac i nie wiem czy zasnelam czy zemdlam, obudzil mnie moj przerazony syn z placzem wolajac mame
masakra! Potem polezalam i narazie nic nie boli, ale blada jestem jak sciana i tak jakos slabo sie czuje :/
![]()
Boziu, myslalam dzis ze umreobudzil mnie rano bol brzucha, poszlam do lazienki z mysla, ze to sprawy zoladkowe. Nagle zrobilo mi sie goraco, duszno ale to nic.. bol brzucha tak masakryczny, ze chyba przy porodzie nawet tak nie bolalo, chcialam nalac sobie cieplej wody do termoforu ale nie moglam wstac, autentycznie.. doczolgalam sie pod prysznic, w piżamie tam usiadlam i ciepla woda lalam na brzuch, wtedy bol zaczal znikac i nie wiem czy zasnelam czy zemdlam, obudzil mnie moj przerazony syn z placzem wolajac mame
masakra! Potem polezalam i narazie nic nie boli, ale blada jestem jak sciana i tak jakos slabo sie czuje :/
![]()