Za wiele nie ssal. Nie pomogly, polozyly go i poszly.Ssał? Polozne pomogly go przystawić? Szkoda, że sala zajęta, może jeszcze ktoś zwolni dziś dla Was.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Za wiele nie ssal. Nie pomogly, polozyly go i poszly.Ssał? Polozne pomogly go przystawić? Szkoda, że sala zajęta, może jeszcze ktoś zwolni dziś dla Was.
Nie da rady poprostu ssać, mleko samo wypływa (do wczoraj) a ona go pić nie chce tylko się cieszy i nie chce z piersi jeść, nie ma siły ssać. Karmię z butelki. A od dzisiaj patrzę 20ml co 3 godziny i to nie pewne...... Nie wiem co się dzieje, teraz próbuje metodą 753, nie jestem pewna czy to pomoże.. już doszłam do etapu 1ej piersi 5 minut a wyleciało może z 3ml..........Nie ssie mleka, tylko wypluwa?
Odciagasz tak, że najpierw jedną 7min, potem 2, potem znów 1 5min i 2? A potem jeszcze po 3 min obie. To najlepiej działa bo w czasie kiedy dociagasz 2 to ta 1 napełnia się mlekiem.
Koka27 to niezle rozbieżności w tej wadze!! Najważniejsze, ze jest zdrowya nie mogą dać Ci morfiny? U nas w szpitalu dają, pamietam ze po 1 cc miałam ketonal i nic nie dawał...ból na maksa...współczuje... dość szybko pozwolili Ci wstać, ale to chyba dobrze, szybciej będziesz mogła być z Leosiem.
Pozwolil anestezjolog ale poki co nikt nie byl u mnie. A mnie tsk napiernicza, ze wyje. Po 1 cc tak mnie nie bolałoKoka27 to niezle rozbieżności w tej wadze!! Najważniejsze, ze jest zdrowya nie mogą dać Ci morfiny? U nas w szpitalu dają, pamietam ze po 1 cc miałam ketonal i nic nie dawał...ból na maksa...współczuje... dość szybko pozwolili Ci wstać, ale to chyba dobrze, szybciej będziesz mogła być z Leosiem.
Nie da rady poprostu ssać, mleko samo wypływa (do wczoraj) a ona go pić nie chce tylko się cieszy i nie chce z piersi jeść, nie ma siły ssać. Karmię z butelki. A od dzisiaj patrzę 20ml co 3 godziny i to nie pewne...... Nie wiem co się dzieje, teraz próbuje metodą 753, nie jestem pewna czy to pomoże.. już doszłam do etapu 1ej piersi 5 minut a wyleciało może z 3ml..........
Powiedziała pielegniarka ze to przez to że odciagalam co 5 godzin a teraz co 3 i się mleko nie nadąża produkować i że to wróci za dwa dni choć wątpię..... Szok. Nie, ja muszę odciągać jej mleko i będę karmiła przez butelkę. Mała jest wczesniakiem i jest jej za ciężko ssać z piersi.takze odciągam ale kuzwa nie leci....Kurczę nie powinno tak być, może coś nie tak z laktatorem, masz swój?
Jak jest głodna to powinna ssać, może za szybko wypływa. Spróbuj trochę odciągnąć przed karmienie. To mleko co 2 piersi wypływa podczas karmienia/odciągania możesz łapać do butelki lub takiej muszli.
To mleko co wypływa podczas karmienia z 2 piersi możesz
Pozwolil anestezjolog ale poki co nikt nie byl u mnie. A mnie tsk napiernicza, ze wyje. Po 1 cc tak mnie nie bolało
Powiedziała pielegniarka ze to przez to że odciagalam co 5 godzin a teraz co 3 i się mleko nie nadąża produkować i że to wróci za dwa dni choć wątpię..... Szok. Nie, ja muszę odciągać jej mleko i będę karmiła przez butelkę. Mała jest wczesniakiem i jest jej za ciężko ssać z piersi.takze odciągam ale kuzwa nie leci....