Mirakulum
Fanka BB :)
\GRatulacje kochana!!!Ja tak szybciutko. Jesteśmy już rozpakowane. Zosia urodzona o 15:35 z wagą 3200 i 47cm. Bolało cholernie ale było warto. Jak się ogarnę to napisze więcej i wstawię zdjęcie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
\GRatulacje kochana!!!Ja tak szybciutko. Jesteśmy już rozpakowane. Zosia urodzona o 15:35 z wagą 3200 i 47cm. Bolało cholernie ale było warto. Jak się ogarnę to napisze więcej i wstawię zdjęcie.
Ja mam podobnie coś tam niby kłuje, czasami zaboli ale bez dramatu. To spojenie jedynie dokucza ale już na tyle długo że się przyzwyczaiłamTeż mam wizytę w poniedziałek, już ostatnią. Nie mogę się doczekać co powie mi Doktor [emoji16] czy coś się tam zaczyna dziać czy nie. Bo ja w sumie jakoś bardzo nie odczuwam żadnych objawów. Coś tam czasem na jak na okres zaboli, jak chodzę to krocze czuję, spać mi się ostatnio bardziej chce i mam większy apetyt, ale tak to nic specjalnego.
Ja na święto zmarłych się wybieram, u mnie to zawsze taki dzień żeby z rodziną trochę czasu spędzić. Wiec do południa jedziemy do babci Mojego, a później do moich rodziców [emoji4]
Gratulacje i dużo zdrówka WamJa tak szybciutko. Jesteśmy już rozpakowane. Zosia urodzona o 15:35 z wagą 3200 i 47cm. Bolało cholernie ale było warto. Jak się ogarnę to napisze więcej i wstawię zdjęcie.
Ja tak szybciutko. Jesteśmy już rozpakowane. Zosia urodzona o 15:35 z wagą 3200 i 47cm. Bolało cholernie ale było warto. Jak się ogarnę to napisze więcej i wstawię zdjęcie.
Super, gratulacjeJa tak szybciutko. Jesteśmy już rozpakowane. Zosia urodzona o 15:35 z wagą 3200 i 47cm. Bolało cholernie ale było warto. Jak się ogarnę to napisze więcej i wstawię zdjęcie.
Ha, ale wywróżyłaś PaulęCo kobietki taka cisza?
Czyżby cisza przed burzą??? [emoji23][emoji23][emoji23]
Kto następny [emoji23]

Wow [emoji7] Zdrówka dla Was[emoji7] Gratuluję Zosieńki[emoji173]️Ja tak szybciutko. Jesteśmy już rozpakowane. Zosia urodzona o 15:35 z wagą 3200 i 47cm. Bolało cholernie ale było warto. Jak się ogarnę to napisze więcej i wstawię zdjęcie.
Gratulacje i duzo zdrowka zycze !!!Ja tak szybciutko. Jesteśmy już rozpakowane. Zosia urodzona o 15:35 z wagą 3200 i 47cm. Bolało cholernie ale było warto. Jak się ogarnę to napisze więcej i wstawię zdjęcie.
@Dita_333
Wszystkie dzieci z 26.10 :
EweKamNat -Tymek 3350/58-CC
Koka27 - Leoś 4230/55-CC
Gatta92-corka 2550/50-sn
Emilea 2 córki, wagi i wzrostu chyba nie podawała
Jak coś pokrecilam to poprawcie dziewczyny [emoji14]
Ja tak szybciutko. Jesteśmy już rozpakowane. Zosia urodzona o 15:35 z wagą 3200 i 47cm. Bolało cholernie ale było warto. Jak się ogarnę to napisze więcej i wstawię zdjęcie.