• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Świetnie, że pocycał [emoji4][emoji4][emoji4]
A mąż jak to mąż, musi czasem wkurzać. Grunt, że pomaga, bo sama wszystkiego nie ogarniesz.
A co znaczy ,że wizyta położnej była dziwna ?
Przyszła pogadała.
Ani mlodego bardzo nie zobaczyła ani mnie.
Siedziała przy herbacie i mnie pytała:czy kikut odpadł?czy różowo zabarwiona.
Jedyne co to nam trochę wcześniej wizytę w poradni prekuksacyjnej.
A tak to mówi, że często młodemu dawać mleko.
Więc my, że kazali nam dawać co 3 godziny.
To ta, że częściej.
Potem, że nie wolno dziecka na boku kłaść bo nas ortopeda ochrzani.
Ja mówię że tak nam kazał neonatolog

Przyszła pogadała.
Ani mlodego bardzo nie zobaczyła ani mnie.
Siedziała przy herbacie i mnie pytała:czy kikut odpadł?czy różowo zabarwiona.
Jedyne co to nam trochę wcześniej wizytę w poradni prekuksacyjnej.
A tak to mówi, że często młodemu dawać mleko.
Więc my, że kazali nam dawać co 3 godziny.
To ta, że częściej.
Potem, że nie wolno dziecka na boku kłaść bo nas ortopeda ochrzani.
Ja mówię że tak nam kazał neonatolog
Mi też kazali na boku i tak ją w szpitalu kładli do łóżeczka, raz na jednym boju raz na drugim.. jutro ma i u nas być położna ciekawe co powie

My też dziś po wizycie, Maleńki już 3200, lekarz stwierdził że będzie duży chłopak[emoji170]ktg ok, chociaż mogły by się już jakieś poważniejsze skurcze pisać[emoji849] 3 tyg temu były większe i wtedy nawet lekarz prognozował że mogę następnej wizyty nie doczekać... Szyjka zamknieta ale Mały się pcha[emoji7] Następna wizyta 16 już w szpitalu, ale mam taką cichą nadzieję że już wtedy z moim dzidziusiem w domu[emoji188][emoji849]

No i mamy listopad[emoji173]️

Gratuluje udanej wizyty [emoji106][emoji5]

reklama
Witajcie Kochane mamusie Gratulacje dla nowo narodzonych bąbelków ;)
Trzymam kciuki za dziewczyny co już są w trakcie i coś się dzieje @Igorowelove mam nadzieje że u Ciebie już po i jesteście razem;)
Podziwiam jak walczycie o mleczko ja to bym się chyba poddałao_O
Dziewczyny od dwóch dni spać nie mogę skurcze łydek a wczasie dnia to chodzę jak połamana...:wściekła/y: Zażywam magnez może coś jeść konkretnego a mało u mnie w organiźmie jakiś witamin? Co do objawów ciążowych to u mnie cisza a takie świństwo mnie złapało....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry