Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Gratulacje !! [emoji4]Kochane urodziłam zdrowego synka miał byś 3700g a urodził się 3530g i 56cm szczęścia o 21.10 siłami natury chociaż poród był wywoływane i strasznie ciężki udało się bez naciecia krocza wod już nie miałam wcale dlatego tak ciężko
Kochane urodziłam zdrowego synka miał byś 3700g a urodził się 3530g i 56cm szczęścia o 21.10 siłami natury chociaż poród był wywoływane i strasznie ciężki udało się bez naciecia krocza wod już nie miałam wcale dlatego tak ciężko
Gratulacje. Ile w sumie trwał poród?Kochane urodziłam zdrowego synka miał byś 3700g a urodził się 3530g i 56cm szczęścia o 21.10 siłami natury chociaż poród był wywoływane i strasznie ciężki udało się bez naciecia krocza wod już nie miałam wcale dlatego tak ciężko
GratulujęKochane urodziłam zdrowego synka miał byś 3700g a urodził się 3530g i 56cm szczęścia o 21.10 siłami natury chociaż poród był wywoływane i strasznie ciężki udało się bez naciecia krocza wod już nie miałam wcale dlatego tak ciężko
więc do szpitala ale pomalutku o 5 przyjęcie.Przyjęcie tylko z rozwarciem 3 ale po papierologi,badaniach itp.ok godziny 6-6.15 leżałam już z partymi...I do tej pory szybko wszystko na medal ale niestety troszkę się narobiłam leżąc(główka obrócona źle,nie do kanału)...Więc dopiero po długiej walce o 8.20 SN przyszedł na świat obywatel...Najważniejsze że zdrowy i wszystko na swoim miejscu
Zdjęcie wyślę oczywiście ale jak będę w domku Witajcie Gratulacje za udane porody i nawet expresy się trafiły
Chciałam napisać że dziś o 8.20
3000kg 55cm chyba Kubuś przyszedł na świat![]()
Kochane urodziłam zdrowego synka miał byś 3700g a urodził się 3530g i 56cm szczęścia o 21.10 siłami natury chociaż poród był wywoływane i strasznie ciężki udało się bez naciecia krocza wod już nie miałam wcale dlatego tak ciężko