piorunem
Fanka BB :)
Chodzisz do salonu ? Ja robię sobie sama w domu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Robię sama w domu - wygodnie, kiedy mam ochotę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chodzisz do salonu ? Ja robię sobie sama w domu
Julia a jakiego masz psa że musisz go kąpać i czesać ? My mamy szczeniak owczarek z pasterskimtez muszę ja czesać bo robią jej się kłaki
![]()
A ja pomyślałam, że zrobię sobie pazurki, bo już mam odrost, no i ściągnęłam, wypiłowałam i nie mam prąduPlanowałam wykąpać jeszcze psa, ale chyba mu się upiecze przez ten prąd
![]()
Dzięki Emi06
Według moich obliczeń termin przypadnie na 7 listopada. Nie byłam jeszcze u lekarza, bo mieszkam w UK i tutaj troszkę inaczej się do tego wszystkiego podchodzi.. niestety. Zazdroszczę Wam Dziewczyny, że sobie tak możecie zerkać na swoje male Okruszki kiedy tylko chcecie. U nas pierwsze USG wykonuje się dopiero ok 11-12 tc, już jestem cała w nerwach czy wszystko w porządku a tu jeszcze kilka tygodni zostało.
Paula25
Witam i gratuluję
Słyszałam, że w UK tak to działa... niestety nie przeskoczysz tego
Emi
Ale pech !!!te mrozy dają się w kość, dobrze, że już powili odchodzą... kurczę, ile kasy.. współczuję ;(
Piorunem
Ja tak kiedyś szykowałam się do prasowaniaale się cieszyłam że mi robota uciekła, choć nie na długo
Onaonaona
To wieczór u znajomych? Fajnie
Ania
Ja tez dostałam w szpitalu jakieś próbkidobrze, ze powiedziałaś o tych stronach, można skorzystać
Ja sie dzisiaj nasprzatalam, dodatkowo jeszcze toaleta i łazienka, za czym nie przepadam. No ale cóż... krasnoludki znalazły inną fuchę
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Hej dziewczyny gratulacje dołączającym mamusiom . Ja jutro idę powtórzyć betę .
Wy o psach a moja mama wczoraj przygarnęła kotka z podwórka bezdomnego a już ma jednego kota. I jej obecna kotka jest mało pocieszone z tego pomysłu ale mamy nadzieje że sie polubią
Wczoraj mojego szwagra dziewczyna urodziła synka 3960 i 59 cm a przed nami 9 miesięcy .. może już nie całe 9
Jakie plany na niedzielę macie?
ONAONAONA, skąd z UK jesteś? Ja mieszkam w Szkocji od ponad dwóch lat, a mój narzeczony jest juz tutaj 12 lat. To Twoja 3 ciaza, pewnie dlatego jesteś spokojna, ja oczywiście panikuje i nie mogę się doczekać juz pierwszego USGPaula Gratulacje..ja tez z UK..ciaza 3 ale dziecko urodze drugie tu. Spokojnie.
Dita nooo na kase chorych tak jak w Polsce.tyle ze nie czeka sie w kolejkach..sa umowione wizyty i ja jak potrzebowalam to potrafilam umowic sie jak najszybciej
Bynajmniej tu gdzie ja mieszkam nie mialam problemów. Nie wypowiadam sie na temat innych osrodkow zdrowia w innych miastach
Mozna isc prywatnie tak jak to kobiety chodza prywatnie w Polscejesli ktos chce placic to placi za wizyte nawet z polskim ginekologiem prywatnie i znam takie osoby a cena jest adekwatna do zarobkow tutejszych..tak jak cena prywaciarza w pl co do polskich zarobków
Ja podchodze do tego na spokojnie.. i wizyty usg sie doczekam a wierze ze bedzie dobrze
ONAONAONA, skąd z UK jesteś? Ja mieszkam w Szkocji od ponad dwóch lat, a mój narzeczony jest juz tutaj 12 lat. To Twoja 3 ciaza, pewnie dlatego jesteś spokojna, ja oczywiście panikuje i nie mogę się doczekać juz pierwszego USG![]()