Ja sie smialam ze najmlodszy oddziedzicy chyba odruch wymiotny po tatusiu bo wystarczy ze sutek sekunde bedzie w buzi a on nie ssie....i ooo hehe
@Paulaaa25 no tak ,,tez sie staram ograniczac
@Tyna_88 moze mocniej dociskaj gdy masujesz bardzo ciepla tetra to miejsce w trakcie karmienia

i wiecej na razie przykladaj do tej piersi
i z tym mezem nie glupi pomysl. Moj mi pomogl kiedy corke karmilam kiedy to pierwszy raz przespala cala noc a ja z nia i wstalam z takim bolem piersi ze ..... wszystko fruwalo

nie mowiac ze twarde jak kamienie nawet nie dyndaly
@springflower ah ten matczyny los, tak zle i tak niedobrze
mojego ocknelam o 8,15 by przewinac bo dzieci do szkoly , oczywiscie spal w fotliku po powrocie wiec przelozylam do wozka i dalej kima... o 10 znow toaleta wiec przebieranko , jesc i spi...
pogadalam z kolezanka z PL na videoczacie , wstawilam krupnik , naszykowalam wszystko do salatki z pora , ogarnelam siebie i wokolo i teraz musze liste zrobic co komu jeszcze musze dokupic
mlody z rana juz nie by taki zlekniony , raczej spokojny a ze wzroku z rana mozna bylo wyczytac 'mam wszystko w d..ie'

klocus moj , juz z 6,5 kg wazy

..wlasnie zauwazylam ze musimy przejsc w spioszki 3-6m bo te co mamy sie robia za ciasne
@Balonsbalons odespalas ta nocke co mlody wojowal? no tak to bywa , kazda z nas to przechodzi

w grupie zawsze razniej podobno
aa i skonczylam projekt --> fotoksiazka dla dziadkow .. realizacja w toku!