Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jedna z naszych dziewczyn szuka pomocy dla malutkiego bratanka. Całą historię zamieściła na forum, więc możesz jej zadać pytania. Pomożesz?
Hej, hej [emoji4]
My czekamy na ostatni ząbek. Noce bywają różne, ostatnio fala gorszych przez te nieszczęsne trójki, a już Marcelo potrafił przespać pięknie noc całą.
W sierpniu będziemy mieli drugie Maleństwo czekam na potwierdzenie płci 🥰[emoji7]
Wszystko w jak najlepszym porządku! Młoda biega, broi, pięknie zajada i czeka na siostrę lub brata, które się urodzi w październikuwłaśnie zajrzałam tu z ciekawości bo jestem tym razem na październikowych mamach
![]()
Super bardzo się cieszę Marcel jaki uśmiechnięty(zdjęcie widziałam) ale już nie ma...Szczerze swoje też schowałam jak Waszych brak może na pv. lepiej wstawić.Gratulacje ciąży jakieś przeczucia ?
Również Gratuluje ciąży.Na pewno czeka i będzie zabawa że hoho...
@anielka1 fajnie że się też odezwałaś u Nas jak zęby zaczęły wychodzić to parami a od września jak grzyby po deszczu,nocki były niespokojne smarowidła itp. w ruchu były intensywnie.Pod koniec stycznia na szczepieniach doktorka liczyła i komplet od tego czasu nocki o wiele lepsze... Za karmienie podziwiam u Nas butla.
Dziewczyny a jak się czujecie w drugiej ciąży ?
Przekichane i współczuje ale Sercem kibicujeOby objawy szybko przeszły.
Podziwiam różnice 2 latka u Nas 3 bo bym chyba padła![]()
No to super gratulujęU mnie dzisiaj 7t1d i termin 6.10![]()