natala95
Fanka BB :)
Są ślady ale jest w trakcie odklejenia jak to lekarz powiedział jest juz,, po '' tylko zdziwił się że tak szybko by to poszło ....Jak nie ma nic? Nie ma pecherzyka nawet?
![]()
Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Są ślady ale jest w trakcie odklejenia jak to lekarz powiedział jest juz,, po '' tylko zdziwił się że tak szybko by to poszło ....Jak nie ma nic? Nie ma pecherzyka nawet?
![]()
Czyli poronienie? Bardzo mi przykroSą ślady ale jest w trakcie odklejenia jak to lekarz powiedział jest juz,, po '' tylko zdziwił się że tak szybko by to poszło ....
Wróciłam czekam boooze co się dzieje z nami .... ;(;( ale czuje że to już koniec ....I jak tam kochana u Ciebie masz wynik Bety ??
Są ślady ale jest w trakcie odklejenia jak to lekarz powiedział jest juz,, po '' tylko zdziwił się że tak szybko by to poszło ....
No u mnie koniec 100 % wynik bety 150 ale lekarz mówi ze to poronienie za tydzień mam zrobić żeby sprawdzić czy spadła [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]Wróciłam czekam boooze co się dzieje z nami .... ;(;( ale czuje że to już koniec ....
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
DziękujęNatala, tak mi przykro, nawet sobie nie wyobrazam co czujeszSciskam Cie mocno!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostałam od rana boli @ i cała noc jest krew więc już wiem co mi powie lekarka jak zadzwoni [emoji22] [emoji22] kochana wiem co czujesz mam to samo 1 ciąża książkowo nic a tutaj takie coś ja nie wiem co się dzieje z nami kobietami widzę że jest coraz gorzej .... trzymam kciuki za reszte !!!! A my musimy być silne!!No u mnie koniec 100 % wynik bety 150 ale lekarz mówi ze to poronienie za tydzień mam zrobić żeby sprawdzić czy spadła [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]