Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko pytanie w Internecie jest że 7 mm to 7 tydzien a lekarz powiedział że 5 i w co tu wierzyć. Bardziej lekarzowi chyba co nie?
Nie jest łatwo, ponieważ była to długo wyczekiwana ciąża. Szczerze mówiąc to jak nie dotarło jeszcze do mnie do końca, że jestem w ciąży to i tak samo nie dotarło to, że już w tej ciąży nie jestem. Ale wytłumaczyłam sobie, że lepiej teraz niż w późniejszym terminie stracić ciążę, czy lepiej niż gdyby dziecko miałoby być ciężko chore.. Obawiam się teraz bardzo zrostów po łyżeczkowaniu i tego, że znowu może mnie czekać długie staranie o kolejną ciążę. Ale mam nadzieję, że jeszcze będę szczęśliwą mamą.[emoji8] jak się dziewczyny czujecie?
nawet jeśli ja złożyłam wypowiedzenie
No i jednak będę grudniową mamusią [emoji3]
Termin mam na 4.12 [emoji6]
Zdaje sobie z tego sprawę [emoji6] chociaż córkę urodziłam dokładnie w dniu terminu [emoji3]Spokojnie możesz się załapać na listopad, to tylko cztery dni![]()
Będziesz wspaniałą mamą! Trzymam kciuki [emoji8]Nie jest łatwo, ponieważ była to długo wyczekiwana ciąża. Szczerze mówiąc to jak nie dotarło jeszcze do mnie do końca, że jestem w ciąży to i tak samo nie dotarło to, że już w tej ciąży nie jestem. Ale wytłumaczyłam sobie, że lepiej teraz niż w późniejszym terminie stracić ciążę, czy lepiej niż gdyby dziecko miałoby być ciężko chore.. Obawiam się teraz bardzo zrostów po łyżeczkowaniu i tego, że znowu może mnie czekać długie staranie o kolejną ciążę. Ale mam nadzieję, że jeszcze będę szczęśliwą mamą.![]()