Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jassmin ja po ostatniej ciąży, która się zakończyła w 7 tygodniu ciąży miałam powiedziane od gina, że jak zobaczę 2 kreski od razu mam się do niego pisać.Gratulacje!! [emoji173]️
Ja mam pytanie... czemu tak często chodzicie na wizyty?
Nie mam na myśli krwi do badania. Tylko wizyty lekarskie z usg.
Ja na samym początku nie chciałam sama sobie uwierzyć, bałam się ucieszyć, bo przecież dziewczyny potrafią się miesiacami i latami starać... Ale szybko mi przeszło ) a jeszcze niedawno z mężem mówiliśmy, że niektórzy bardzo chcą i nie mogą mieć i się starają bardzo a inni moment wpadka niespodziewana, np po dyskotece i potem panikaNo u nas było podobnie Bo ja w tym drugim miesiącu mówię i się śmieje kotek strzelasz slepakami A on na to ze może któryś bedise widziałI tydzień później patrzę ciąża
))
Bylo zabawnie
No ale cieszymy się i na usg razem idziemy w poniedziałek...(wkoncu) chce te serduszko zobaczyć i być spokojniejsza że ono tam jest poprostu![]()
WitajCzesc dziewczyny mam termin na 16 listopada moge sie dolaczyc?![]()
Anus jak to ? Czemu tak dużo? A ja mam połowę dziennie ? Jeszcze 50tki.... Tak mi wypisal endolrynlog ...yyyy
@Dita_333 ja żywię nadzieję, że w lipcu będę się dobrze czuć i jeszcze w góry pojedziemyz tym, że Tatry chyba musimy sobie odpuścić, może Pieniny albo Bieszczady.. A miał być skok na Rysy
Chyba, że jesteś mi coś w stanie więcej o Sudetach powiedzieć![]()
Majacyr często ale przynajmniej wiesz co i jak 3 tygodnie czekać od poprzedniej wizyty to bardzo Długo![]()
ja Młodego do dzisiaj nie wiem kiedy
Był przerywany i unikanie dni płodnych. Cykle regularne miałam co 28dni. Byłam pewna, że @ przyjdzie, ale się nie doczekałam
Pół roku starania 3lata temu i teraz pół roku i zaskoczyło... Już myślałam, ze nic z tego nie będzie