Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem, głupie to jest ale tak właśnie sie zdarza... ze ten 25ml wyjdzie, ale 10ml słabo albo wcale
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Te 10 to z tych zwykłych bezfirmowych..i wlasnie tak bywa ze firmowy droższy o czulpsci 25 bedzie czulszy jak ten najtanszy 10.
U mnie tu first response sa b. Dobre! One sa o czulosci 6! Troche kosztuja ale warto
Tak samo czule sa te clearblue digital podobno
Ale jesli testuja babki w dzien okresu tobez znaczenia jaki test jakiej czulosci..tym bardziej jesli mniej wiecej wie kiedy byla ovu
Dziewczyny macie już mdłości?
wieczorem i rano,ale nie są mocno intensywne.Dziewczyny macie już mdłości?

Ja robiłam pierwsze 2 testy 4 i 3 dni przed spodziewana miesiączka, jakieś zwykle tanie o czułości 25 i obydwa pokazywały jasną kreseczke ale przez to ze były tanie to myślałam że może jest z nimi coś nie tak i zrobiłam właśnie ten cyfrowy z clearblue, który pokazuje dodatkowo ile tygodni od zaplodniania minęło, no i wyszła ciazaTe 10 to z tych zwykłych bezfirmowych..i wlasnie tak bywa ze firmowy droższy o czulpsci 25 bedzie czulszy jak ten najtanszy 10.
U mnie tu first response sa b. Dobre! One sa o czulosci 6! Troche kosztuja ale warto
Tak samo czule sa te clearblue digital podobno
Ale jesli testuja babki w dzien okresu tobez znaczenia jaki test jakiej czulosci..tym bardziej jesli mniej wiecej wie kiedy byla ovu
Szczerze to myślałam, że będę do toalety biegać jak na filmach na samym początku ale na szczęście nie musze, dziś rano pierwszy raz jakos tak mnie mdliło ale nie na tyle żebym nie mogła zjeść śniadaniaDziewczyny macie już mdłości?