Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie bralas. To teraz powinien pomóc! Co do zbijania prolaktyny ..czytalam ze jednak dziewczyny braly jeszcze jakis czas lek na zbijanie bo dziewczyny poranialy po odstawieniu takze przewertuj sobie to!Nie bralam . Lecze się w Polsce . Prolaktynę miałam lekko podwyższoną bralam leki no i właśnie przy tych lekach zaszlam w ta ciążę . Odrazu telefon do lekarza , odstawienie leków i progesteron. Tutaj ciążę prowadzi lekarz rodzinny . Są trzy usg w trakcie jej trwania. Jedno żeby potwierdzić drugie w polowie a trzecie przed samym porodem. W tamtych ciążach przychodzilam z lekkim krwawieniem i wrecz blagalam żeby cos zrobili . I nic .
Czytałam czytalam . Ja mialam 33 z hakiem . Norma do 20 . Brałam pół tabletki dziennie. A lekarz kazal odstawić to posłuchałam .Nie bralas. To teraz powinien pomóc! Co do zbijania prolaktyny ..czytalam ze jednak dziewczyny braly jeszcze jakis czas lek na zbijanie bo dziewczyny poranialy po odstawieniu takze przewertuj sobie to!
A ten bolący brzuch i plecy to normalne ? Według @ to 4+6
Doradz sie innego lekarza.Czytałam czytalam . Ja mialam 33 z hakiem . Norma do 20 . Brałam pół tabletki dziennie. A lekarz kazal odstawić to posłuchałam .
Ale teraz to już chyba po ptokach. Nie biorę już tydzieńDoradz sie innego lekarza.
Dita 333
Eeeee... tam ale za to szczęścia dwa razy więcej![]()