Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Być może...MoZE prywatnie a przeciez Tak tez Mozna![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Być może...MoZE prywatnie a przeciez Tak tez Mozna![]()
To Ty w ogóle nie powinnaś pracować w takim zawodzie co teraz. Przy odklejającej się siatkówce nie powinno się pracować fizycznieProblemy z wzrokiem...już mam wadę nie chce wogole stracić wzroku ...
A mam zagrożenie odklejenia się siatkówki... zobaczymy![]()
Ile razy dziennie bierzesz? A dyżurnej apteki nie ma ? Powinna być czynna.Hej
Pytanko jeśli raz nie wezmę duphastonu coś się stanie wszystkie apteki mam zamknięte.
Ale to chyba zaświadczenie od lekarza okulisty jest decydujące odnośnie CC w takim przypadku. I wtedy normalnie umawiasz się na zabieg.Poki co l4 w ciąży i macierzyńskie odchowam dziecko i skończę szkole...
A u mnie w szpitalu moje wskazanie nie jest wystarczające...I tak by cisneli na naturalnie.
Stąd nie chce ryzykować i chce być pewna że będzie wszystko wporzadku będę mieć cc i dziecko będzie całe i ja ...
A tu pewności nie mam
Rano i wieczorem po 1 aptekę najbliższa całodobowa ma jakieś 20 min tramwajemIle razy dziennie bierzesz? A dyżurnej apteki nie ma ? Powinna być czynna.
A nie może Ci nikt dowieźć? Ogólnie się przyjmuje, żeby nie przerywać bez konsultacji z lekarzem, bo to jednak hormony.Rano i wieczorem po 1 aptekę najbliższa całodobowa ma jakieś 20 min tramwajem