reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Balons bardzo mi przykro :( Mam nadzieję, że wszystko skończy się dla Ciebie pomyślnie.

Moja córka urodzona w czerwcu jeździła w gondoli, jakoś do przełomu lutego/marca. Potem już zaczęła się dźwigać, więc zawędrowała do spacerówki. Mieliśmy Tako Jumpera.

Mi nie chodzi o raczke [emoji14] tylko o cala wysokosc wozka, jak ja mam 158 cm wzrostu a wozek z buda laczna wysokosc 124 cm to ledwo glowa bedzie mi wystawala [emoji23]

W xlanderze gondolę można założyć bez adaptera i wtedy jest nisko, raczkę ma regulowaną. Najlepiej pojechać do sklepu np swiata dziecka i poogladać, na pewno znajdziecie jakiś niższy i delikatny

Mi nie chodzi o raczke [emoji14] tylko o cala wysokosc wozka, jak ja mam 158 cm wzrostu a wozek z buda laczna wysokosc 124 cm to ledwo glowa bedzie mi wystawala [emoji23]

Hehe nie będzie tak zle [emoji5] posprawdzasz różne modele, zobaczysz na żywo w sklepie i sie zdecydujesz.. pamiętaj, że jeszcze mąż też będzie prowadził wozek- wiec musi być kompromis [emoji846][emoji106]

reklama
Nie chce wszystjiego tu opisywac . dla mnie sytuacja jest nie do przyjecia. Czuje sie oszukana i rozczarowana poprostu . teraz to sama nie wiem co myslec i co czuje nie wiem co czynic . napewno nie mam ani za co przepraszac ani prosic . nie wiem teraz nawet co mialby zrobic zebym mu uwiezyla i wybaczyla jesli oczywiscie zechcialby wrocic dzieki dziewczyny za wsparcie . czekam na jego reakcje .

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry