piorunem
Fanka BB :)
Ja place 300zl za zwykla wizyte wiec podejrzewam ze za prenatalne to gdzies z 400-500zl zaplace.
Ja za zwykłą płacę 120 za wizytę, 90 za usg. Ale prenatalne robiłam w klinice gdzie indziej, bo tam gdzie chodzę nie robią.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja place 300zl za zwykla wizyte wiec podejrzewam ze za prenatalne to gdzies z 400-500zl zaplace.
Wiem, że tak jest. Później to nawet antybiotyk miałam. Ale zeschizowana byłam tuż po i unikałam wszystkiego co w mojej opinii mogło zaszkodzić. Dlatego zgrywalam taka bohaterkęteraz już chyba nie będę [emoji28]
No zonka mialy jak mnie zobaczyly ze ja jjuz wykapana [emoji23] sama sie dziwilam ze po tak dlugim czasie bez snu, po porodzie w zaledwie 4 godziny snu czulam sie jak mlody bog [emoji23] szkoda tylko ze nie wygladalam tak dobrze [emoji23]Haha przycięły komara i zapomniały o tobie![]()
ja urodziłam przed północą, godzinka na porodówce, a później przewiozły mnie na salę... Jeszcze jak mnie wiozły to pytałam się czy mogę iść się kapać. Pamiętam, że ich reakcja była: Teraz? A ja, że teraz, bo teraz jestem brudna i spocona, no i mąż jeszcze był, to przypilnowałby dziecko. Więc o 2.w nocy zaliczyłam siusiu i prysznic, ale już nie mogłam zasnąć...Pisałam z siostrami i przyjaciółką. Taaaaakie emocjeeeeeeeee
![]()
Pappa nie licze bo nie wiem czy bede robic ponoc przy blizniakach wyniki sa niemiarodajneJa zapłaciłam 440 za prenatalne usg z testem papa, więc możesz i więcej zapłacić ;p chyba że robisz samo usg.
nie wiem co to bedzie jak sie chlopak urodzi 
Ale słodkieJa o porodzie nie myślę bo będę miała CC grunt to szybko się podnieść i zacząć chodzić a nie uzalac się,jestem dobrej myśli pocierpie po ale to da się przeciwbólowymi wygluszyctakze spoko
Ja zakupiłam kilka ubranek w necieI jestem z siebie dumna
![]()
ale się uśmiałam O tak ten ból głowy i zawroty był uciążliwy chyba nawet bardziej niż brzuchaMnie położna nastraszyła, że jak będzie bolało i będe się stresować, to nie będę miała pokarmu. Wtedy jeszcze nie wiedzialam jak to jest![]()
Teraz też będzie inaczej i apap z kofeiną zabiorę na ból migrenowy po znieczuleniu w kregoslup w szpitalu![]()
Dlaczego nie chcesz karmić piersią?A to wtedy zrozumiałe ale narazie nie biorę pod uwagę kp więc zakładam że będę leki mogła brać ile będzie trzeba ...![]()