piorunem
Fanka BB :)
Pappa nie licze bo nie wiem czy bede robic ponoc przy blizniakach wyniki sa niemiarodajne
A bo Ty bliźniaki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pappa nie licze bo nie wiem czy bede robic ponoc przy blizniakach wyniki sa niemiarodajne
No mam nadzieje ze chociaz w terminie nasz maluch wyczekany wyskoczyFakt, niby mój lekarz tez mówi, że jak jedno urodziłam 3tygodnie przed terminem, to drugie raczej w terminie się nie urodzi... A jeszcze z usg wychodzi mi termin październikowy, to w ogóle nie wiem jak podejrzewać kiedy może zacząć się akcja...Ale stawiam 100dolców, że urodzę w październiku. Kwestia tylko czy bliżej 15 X czy np 25 X....
Choć z drugiej strony moze teraz ten bobas cię zaskoczy i wyskoczy wcześniej ze dwa tygodnie?Ominie cię chodzenie po schodach i mycie okien na wywołanie
Mój spał - to było lato - lekko zawinięty albo w rożek jak były chłodniejsze noce, ale taki lekki albo po prostu owijałam go pieluszką flanelowaRóżnie to było, ale w zimie spał pod kołderką lekką...ale to już był większy
![]()
Aha masz podwojne szczescieSynka urodzilam w terminie. Ale teraz mam blizniaki i jak dobrze pojdzie to pewnie w 36 tyg rozwiazanie
No zonka mialy jak mnie zobaczyly ze ja jjuz wykapana [emoji23] sama sie dziwilam ze po tak dlugim czasie bez snu, po porodzie w zaledwie 4 godziny snu czulam sie jak mlody bog [emoji23] szkoda tylko ze nie wygladalam tak dobrze [emoji23]
) i patrzyłam na Młodego cały czas. Organizm był tak nabuzowany, że nie potrafiłam spać. No i świetnie się czułam

hej dziewczyny. pół godziny was nadrabiałam
u mnie córa wie już od kilku tyg. i mówi że mam słodki brzuszek i się przytula i głaszcze mówiąc "moja brzuchoczka" (cokolwiek to znaczy) i pyta kiedy wreszcie będziemy mieli to dziecko? no i oczywiście nie odpuszcza siostry Kasi
nie wiem co to bedzie jak sie chlopak urodzi
co do porodu to ja chyba zdecyduje sie na cc bo mam stracha wielkiego. poprzednio o 4 mnie bóle obudziły i to takie konkretne ale ja nie mogłam się skupić na zegarku więc nie wiem która mogła być jak się krew polała. wytrzymałam jeszcze do obchodu no i pod nóż... 9:30 młoda była z nami
dochodziłam do siebie bardzo dobrze fakt że na przeciwbólowych ale jak mi wreszcie pozwolili wstać to nie potrzebowałam pomocy w ogóle. wszystko robiłam sama prócz kąpania bo to robią położne
nie wiem czy widziałyście wpis z imionami ale chyba wybraliśmy dla dziewczynki Diana![]()

Ale słodkieja juz mam coraz większe trudności zeby sie powstrzymywać przed zakupami, a jak widzę takie słodkości jak Ty kupiłas to juz całkiem wymiękam
Dita_333 Twój synek świetnie wytłumaczył skąd się bierze dzidziuśale się uśmiałam
![]()
Dobrze ze u mnie tak z cenami nie szalejaU nas usg prenatalne 240, test papa 200, jeśli usg w 3D to dodatkowo 140, nagranie 40.
Połówkowe usg 260.
My wczoraj zostaliśmy zaproszeni na kolejne wesele... 10 listopada ;p nie wiem co ich podkusiło, żeby wesele w takim miesiącu - dla mnie najmroczniejszy miesiąc w roku ;p
Raczej nie pójdziemy, bo mielibyśmy 330 km, na miejscu to pewnie bym poszła choć na chwilę, gdybym jeszcze nie urodziła ;p No to mamy 6 wesel w tym roku![]()

Dobrze ze mieszkam poza trojmiastem i innymi duzymi miastamiU nas prenatalne bez nagrania 350 zł :/
To moze tym razem ja pokaze Wam jak tam mi rosnie brzusio![]()