Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
@Dita_333 pokażę, pokażę jak go do domu z auta przyniosęw moim kolorze, czyli szary z białym
Jeśli chodzi o jedzenie to ja właśnie mam dużo mniejszy apetyt... i jem chyba mniej...
Ja w pierwszej ciąży utylam 7kg, a w tydzień po porodzie schudłam 10kg. Tuż przed tą ciąża coś tam przytyłam, dlatego od początku się pilnuje. No ale ja z 5 lat temu wyszłam z wieloletniego efektu jojo (chudłam 25kg by w 2 miesiące tyle przytyć i w następne dwa znów schudnąć).
Ja w pierwszej ciąży utylam 7kg, a w tydzień po porodzie schudłam 10kg. Tuż przed tą ciąża coś tam przytyłam, dlatego od początku się pilnuje. No ale ja z 5 lat temu wyszłam z wieloletniego efektu jojo (chudłam 25kg by w 2 miesiące tyle przytyć i w następne dwa znów schudnąć).
Karolina
Ja nie wybieram tego żarcia świadomietaj dobrze nie ma... mnie ciągnie do tego żarcia jak ciebie do paczka haha
W pierwszej tez tak jadłam... a bez ciąży to potrafię zjeść chleb z nutella przegryzając ogórkiem kiszonym i ewentualnie jeszcze wędzona makrela popchać![]()
[emoji23]
A teraz bym chyba zwymiotowała po takim jedzeniu
Ja startowałam z 51, w dzień porodu 62kg, miesiąc po 49ale ja źle wyglądam wtedy, najlepiej mi tak 51-53. Ja z tych co szzupłe są ale cycki i pupkę mam... No ale boje sie, że teraz będzie 25+,i będę walczyć z tym...
A może się ogarnę
A pączek chociaż dobry był??
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja na razie nie mam apetytu, nic mi nie pasi. Jem ale mniej. Ale ja startuje z bardzo wysokiej wagi, więc dobrze by było utrzymać wagę i nic nie przytyć. No i pani doktor kazała.trzymac dietę watrobową już od początku (poprzednim razem miałam cholestaze) jutro muszę siąść i przypomnieć sobie co i jak.
no ale pozniej bede musiala by miesnie mi nie sflaczaly hahahaha