Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Płomyk
Biedna córciaJuż lepiej?
Ania
Ja na weekend korzystałam z pogody plus porządkiNawet na neta nie wchodziłam... zdarza mi się często, że na weekend taki mały resecik robię.. Poza tym ostatnio coś mi wifi w domu szwankuje
![]()

Dokładnie tak samo się czuję. Już myślałam że koniec mdłości a dziś rano znów wymioty... :/Jeju, jakie smutne wiadomości weekendowe
Natala, Asiek - bardzo współczuję. Nawet nie wyobrażam sobie jak się czujecie...
Asiek, a u ciebie ustało krwawienie? Może sprawdź to i jedź na usg?
Co do mdłości mam cały czas. Chociaż raz chyba mniejsze, raz mniejsze. Taki kacAle od paru dni jestem w stanie jeść słodkie. Choć niedużo i to zaraz po jakimś po posiłku, póki mdłości nie mam. Ogólnie jednak ciągnie mnie do konkretnych posiłków, niż słodyczy. Ciepłych zupek, ciepłych ziemniaczków, pierożków, pizza własnej roboty... najlepszej jest to, ze jak otwieram lodówkę to nie wiem na co będę mieć ochotę, a od czego mnie odrzuci...to co wczoraj smakowało, dzisiaj mogę wypluć
I brzuszek już mi wywaliło. Już muszę luźne bluzki nosić. Muszę wierzyć, że teraz przez dwa, trzy tygodnie już nie ruszy bardziej do przodu...
A jutro wizyta u lekarza![]()
Mi tez brzuszek wybulilo ... I napewno to nie wzdecia bo jakis czas mam spokoj .Waga na razie okJeju, jakie smutne wiadomości weekendowe
Natala, Asiek - bardzo współczuję. Nawet nie wyobrażam sobie jak się czujecie...
Asiek, a u ciebie ustało krwawienie? Może sprawdź to i jedź na usg?
Co do mdłości mam cały czas. Chociaż raz chyba mniejsze, raz mniejsze. Taki kacAle od paru dni jestem w stanie jeść słodkie. Choć niedużo i to zaraz po jakimś po posiłku, póki mdłości nie mam. Ogólnie jednak ciągnie mnie do konkretnych posiłków, niż słodyczy. Ciepłych zupek, ciepłych ziemniaczków, pierożków, pizza własnej roboty... najlepszej jest to, ze jak otwieram lodówkę to nie wiem na co będę mieć ochotę, a od czego mnie odrzuci...to co wczoraj smakowało, dzisiaj mogę wypluć
I brzuszek już mi wywaliło. Już muszę luźne bluzki nosić. Muszę wierzyć, że teraz przez dwa, trzy tygodnie już nie ruszy bardziej do przodu...
A jutro wizyta u lekarza![]()
Powinnaś mieć normy, bo w każdym laboratorium inne. Ja miałam 1860 4-5 tydzień.Hej byłam dzisiaj po wyniki hcg mam 1969 ml to chyba zgadza się że 5 tydzien ?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Aniu, a który to tydzień? Na którą masz wizytę?Dzisiaj wreszcie wizyta. Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku. Plamienia ustały. Cały weekend się oszczędzałam. Mimo wszystko bardzo się boję. 2 tygodnie temu jeszcze nic nie było widać na usg.
Napisane na RNE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Według wyliczeń lekarza teraz byłby 6 tydzień. Wizytę mam bardzo późno bo dopiero o 19.Aniu, a który to tydzień? Na którą masz wizytę?
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom