Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dawno nie pisalam. Moje dwa serduszka maja sie super. Czekamy na badania prenatalne w majunajgorszy scenariusz o ciazy 1o1k sie nie sprawdzil. Takze moje malenstwa sa w miare bezpieczne. Teraz tylko strach przed prenatalnymi czy wszystko ok
Tak. Tez slyszalam ta historyjke bo po pierwszym dlugo nic ..potem cora i tez nic ..ale ja mialam jak w zegareczku..( bralam pod uwage ze moze sie zdarzyć niespodzianka mimo wszystko)Nadrobiłam.
Jeśli chodzi o wiek to termin mam na dwa dni przed swoimi 28 urodzinami... pierwsze dziecko.
A jeśli chodzi o starania to 10 lat nie zabezpieczaliśmy się - mam regularne cykle i wiedziałam, które dni należy ominąć. Postanowiliśmy przestać uważać w lutym i udało się w 1 cyklu.
^^Koleżanka mi jakieś 2 lata temu powiedziała, że pewnie coś jest nie tak skoro po 8 latach nie wpadliśmy ;p
Myslalam ostatnio o Tobie!! Bardzo sie ciesze, ze jest ok!Dawno nie pisalam. Moje dwa serduszka maja sie super. Czekamy na badania prenatalne w majunajgorszy scenariusz o ciazy 1o1k sie nie sprawdzil. Takze moje malenstwa sa w miare bezpieczne. Teraz tylko strach przed prenatalnymi czy wszystko ok
Martwilysmy się o Was! Cieszę się z dobrych wieści i trzymam kciuki za dalsze :*Dawno nie pisalam. Moje dwa serduszka maja sie super. Czekamy na badania prenatalne w majunajgorszy scenariusz o ciazy 1o1k sie nie sprawdzil. Takze moje malenstwa sa w miare bezpieczne. Teraz tylko strach przed prenatalnymi czy wszystko ok