the_flower
Fanka BB :)
Dita_333 właśnie wróciłam od lekarza i dostałam cała listę badań do zrobienia. Leków alergicznych na razie nie mogę przyjmować. A jeszcze w miejscach gdzie się drapie robią się siniaki i tu pojawia się kolejny problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na 13 listopada, jutro kończę 10 tydzień [emoji4]A na kiedy masz termin?![]()
Tak mam ciążę zagrożoną i muszę leżeć, tym bardziej ,że oprócz bóli brzucha mam krwiaka.
Mam nadzieję, że się wchłonie.
Z mężem nie da się porozmawiać, bo chyba brak seksu mu doskwiera i wiecznie jest na mnie obrażony.
Jak coś zaczynam mówić, to mi mówi, że się czepiam i wychodzi do drugiego pokoju.
Stary chłop, a zachowuje się jak dziecko.
Dzieci ze mną rozmawiają, starsza córka gotuje, pytają jak się czuję itd.
Może rzeczywiśćie jak zobaczy na usg to go oświeci. A mi też mdłości minęłymam nadzieję że na dobre bo czuję się wspaniale
miałam ostatnio trochę stresów ale jak mnie wieczorami bolał brzuch to powiedziałam koniec! Nie ma teraz ważniejszych rzeczy od Maluszka i no stress...
Z córka mdłości miałam do 5 msc ale dużo lżejsze. Teraz 9 tydz i mam nadzieję koniec na dobre ale były dużo dużo silniejsze i praktycznie codziennie wymiotowałam. Czyżby tym razem facet? Tak czuje ale okaże sięimiona też już generalnie mamy...
Dita powiedziałaś synowi?
Ja na kolejna wizytę zabieram córkę.to będzie przełom 14/15 tydzień więc na usg będzie najpiękniej widać
![]()
Szczerze to się płakać chce, ale staram się o tym nie myśleć. Odliczam do 13tygodnia i to trzyma mnie przy zdrowych zmysłach
Wydaje mi się, że z synem miałam lżejsze, czasami coś mnie zamuliło, może i cały dzień ale teraz jakby jest to stan permanentny. Nawet w nocy jak wstaję na siusiu muszę szybko zasnąć bo zaraz mi się znowu niedobrze robi. 

Hej.
Mój przewidziany termin 09.11.2018
O ciąży dowiedziałam się 06.03.2018.
Czy jest ktoś z Warszawy ?
Dla dziewczynki Miriam, a dla chłopca Mateusz![]()
Bardzo chcielibyśmy najstarszego chłopca, ale jakoś tak chwilami czuję, że może być dziewczynka. Ale tak naprawdę czy to ważne? Pierwszą ciążę poroniłam, więc płeć jest ostatnią rzeczą, która się martwię
Imiona mamy wybrane. Nawet dla wiekszej ilości dzieci hihi. Pierwsze imiona mają być krótkie, a drugie to już typowo wybieramy Świętych Pańskich lub postaci z jakiegoś powodu dla nas ważne.
Jan Pius
Leon Wawrzyniec
Julia Cecylia
Aniela ?
Rozalia ?
Powiem Wam, że na wieczór mam już taki całkiem odstajacy brzuszekJestem taka dumna
W czwartek mam wizytę u lekarza (10+4) mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i wreszcie podzielę się dobrą nowiną z rodziną
![]()
Choć nastawiam się na 2.chłopaka hehe 
Dita_333 właśnie wróciłam od lekarza i dostałam cała listę badań do zrobienia. Leków alergicznych na razie nie mogę przyjmować. A jeszcze w miejscach gdzie się drapie robią się siniaki i tu pojawia się kolejny problem.
Dokładnie takie mdłości miałam z córka. Cały dzień! I tylko jak jadłam było mi lepiej, choćby paluszki. I trwało to dluuugo. Teraz nie pomagała jedzenie tylko wymioty. I najgorzej rzeczywiście rano. Jak to mówią każda ciąża innaAch te chłopy! Ścierą go! [emoji14] Niby dorośli ludzie, a czasami zachowują się jak małe obrażone dzieci, mały chłopiec no!Może rzeczywiśćie jak zobaczy na usg to go oświeci.
Trzymam kciuki, żeby ten krwiak się wchłonął!
Ja nie wiem czy mam lekkie czy nie, wiem tylko, że od 4.tygodnia, czyli już prawie 7tygodni, odkąd otworzę oczy to mnie muli. Muli mnie teraz jak pisze, muli mnie rano, wieczorem, po południu, tylko jak jem to odpuszcza -w momencie jedzenia. Pięć minut po jedzeniu znowu to samoSzczerze to się płakać chce, ale staram się o tym nie myśleć. Odliczam do 13tygodnia i to trzyma mnie przy zdrowych zmysłach
Wydaje mi się, że z synem miałam lżejsze, czasami coś mnie zamuliło, może i cały dzień ale teraz jakby jest to stan permanentny. Nawet w nocy jak wstaję na siusiu muszę szybko zasnąć bo zaraz mi się znowu niedobrze robi.
Ale dam radę, jeszcze trochę
Nie mówiłamczekam do tych testów Pappa, ale ogólnie i tak planowałam w 4m-cu mu powiedzieć, czyli tak początkiem maja
On ogólnie już jest ustawiony, bo zapytałam się go czy chce mieć rodzeństwo i powiedział, ze tak i zapytał się czy będzie mieć. Powiedziałam, ze w takim razie ok, to będzie miał. I tyle rozmowy, nie pytał się kiedy dokładnie, ale w tę sobotę, jak mąż chciał wyrzucić jego stary rowerek (właściwie to schować) to zakrzyczał go wołając, że nie może bo to dla jego braciszka albo siostrzyczki będzie
Pati
Czyli oszalał na punkcie BobasaI dobrze!
![]()
Troszkę mnie jedynie pobolewa brzuch ale mam nadzieję że to kwestia tych ostatnich stresów i lada moment minie.
Sara to bardzo ladne imie hihiDla dziewczynki Sara a dla chłopca Oskara Ty?
![]()
Nie unikniemyMnie ostatnio znowu jakby na dole pobolewa, ale raczej przy pachwinach. Może więzadła. Nie za często. Ale już macica coraz większa i większa, to się wszystko rozpycha w środku... A brzuszek tez rośnie. Trochę szybko no ale cóżTaka wysepka koło pępka... i pępek już na wierzchu...taki widoczny. No czeski film
![]()