natala95
Fanka BB :)
Fizycznie dobrze gorzej z psychikąWitamy)) No to superowo dużo już nas
Nie martw się!!!będzie dobrze A jak się czujesz? Bardzo mi przykro kurcze
( Myślę że szybko uda Ci się z następnym szczęściem ...wierzę w Ciebie
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fizycznie dobrze gorzej z psychikąWitamy)) No to superowo dużo już nas
Nie martw się!!!będzie dobrze A jak się czujesz? Bardzo mi przykro kurcze
( Myślę że szybko uda Ci się z następnym szczęściem ...wierzę w Ciebie
![]()
Zazdroszcze
Heheh
Też. Wszystko ok. Niepokoją mnie tylko bakterie w moczu, ale lekarz prowadzący powiedział, że zazwyczaj tak jest jak się robi badania w miejscu gdzie nie ma laboratorium... nie wiem co o tym myśleć ;(miałam już usg i pakiet badań z krwi i moczu. a Ty?
Ale jak mnie skusi to nie narzekam 
Dita_333 te siniaki pojawiają się po nocy, wiec nie kontroluję tego drapania, ale z tego co lekarz mówił to może być jakis problem z krzepnięciem krwi i dlatego ta cała lista badan.
19.04 kontrolne USG i znów mam stracha i wgl![]()
Hejwitam wszystkie listopadowe Mamusie
ja mam termin 5/12 listopada
![]()
Też. Wszystko ok. Niepokoją mnie tylko bakterie w moczu, ale lekarz prowadzący powiedział, że zazwyczaj tak jest jak się robi badania w miejscu gdzie nie ma laboratorium... nie wiem co o tym myśleć ;(
Kolejne usg mam 28 kwietnia![]()

Też. Wszystko ok. Niepokoją mnie tylko bakterie w moczu, ale lekarz prowadzący powiedział, że zazwyczaj tak jest jak się robi badania w miejscu gdzie nie ma laboratorium... nie wiem co o tym myśleć ;(
Kolejne usg mam 28 kwietnia![]()
ja mam genetyczne 9 maja. Słyszałam, że dr Świetlicki jest dobrym specjalistą. Do niego się zapisałam. A Ty masz kogoś konkretnego na oku w Medicover?zaufaj lekarzowi u mnie też się pojawialy w 1 ciąży, jezeli są w nieduzej ilosci to pewnie tylko zanieczyszczona próbka. ja w srodę mam wizytę i pewnie też usgna badanie usg geetyczne będę zapisywać się na poczatku maja
ja w 1 ciąży chodziłam do dr Krasoń na te usg do szpitala i teraz też się chyba do niej zapiszę. Mam nadzieje, ze na sobote będa terminy, bo chcialabym na 12.ja mam genetyczne 9 maja. Słyszałam, że dr Świetlicki jest dobrym specjalistą. Do niego się zapisałam. A Ty masz kogoś konkretnego na oku w Medicover?
zaufaj lekarzowi u mnie też się pojawialy w 1 ciąży, jezeli są w nieduzej ilosci to pewnie tylko zanieczyszczona próbka. ja w srodę mam wizytę i pewnie też usgna badanie usg geetyczne będę zapisywać się na poczatku maja