Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Już wiemA to zawartość pudełek, zarejestrowałam się na stronach 3 marca, z Hippa teraz przyszedł, a z Bebiprogram z tydzień półtora tygodnia wcześniej, tam nie ma za wiele ulotek w nich.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już wiemA to zawartość pudełek, zarejestrowałam się na stronach 3 marca, z Hippa teraz przyszedł, a z Bebiprogram z tydzień półtora tygodnia wcześniej, tam nie ma za wiele ulotek w nich.
Tak właśnie jest, średnia liczą z ostatnich 12 miesięcy. Jeśli zwolnienie ciążowe to 100%. Z tego co wiem z 12 mies wyłączają również te miesiące gdzie było jakieś L4. Czyli np jeśli nie było L4 to średnia styczeń - grudzień. Jeśli było L4 w tym czasie w jednym miesiącu to ten miesiąc wypada, i będzie od grudnia do grudnia. W średnia wchodzą również nagrody, premie itepeChyba nawet średnia z 12 miesięcy, ostatnio o tym czytałam i z tego co pamiętam to średnia wyliczana jest z 12 miesięcy-podobnie jak macierzyński.
Tak mówiła mi znajoma księgowa, jeśli było L4 to miesiąc nie wchodzi w 12 mies średnia. Ja miałam L4 w grudniu i styczniu wiec moje 12 mies to będzie luty, marzec w tym roku plus luty - listopad zeszłegoCzyli miesiące w których było l4 chorobowe - odpadają? Jeśli np. w grudniu 2017 byłam na kilkudniowym zwolnieniu, a w styczniu - marcu 2018 nie... to rozumiem, że grudzień się nie wlicza ?
Tak mówiła mi znajoma księgowa, jeśli było L4 to miesiąc nie wchodzi w 12 mies średnia. Ja miałam L4 w grudniu i styczniu wiec moje 12 mies to będzie luty, marzec w tym roku plus luty - listopad zeszłegotakie jest moje zrozumienie